Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

DERMACOL One Step Gel Lacquer First date No.01

2,8 8 értékelés
2 290 Ft

DERMACOL One Step Gel Lacquer First date No.01

A szép megjelenéshez az ápolt körmök is hozzátartoznak. A nagyszerű DERMACOL körömlakk pillanatok alatt egyedülálló körmöket varázsol. Összetételének köszönhetően gyorsan száradó tulajdonsággal rendelkezik, vagyis a lakk szinte egy szempillantás alatt megszárad. Hosszantartó hatással bír, vagyis nem kell aggódnod amiatt, hogy a körmöd éléről olyan hamar lepattog a festék. A zselés körmök egyesek számára kényelmetlenek lehetnek. Azonban, ha Te is egészséges körmökre vágysz, akkor szerezd be ezt a kitűnő zselés hatású körömlakkot. A minőségi DERMACOL hagyományos fényes körömlakk bármilyen alkalomra ideális választás. Legyen az szülinap, esküvő vagy csupán egy sima hétvége.

DERMACOL One Step Gel Lacquer First date No.01 körömlakk lényegesebb jellemzői

  • Gyorsan száradó változat
  • DERMACOL zselés körömlakk
  • Fényes hatása le fog nyűgözni
  • DERMACOL körömlakk színe: rózsaszín
  • Hosszantartó hatású
  • DERMACOL körömlakk űrtartalma: 11 ml

Paraméterek

Lakk típusa

Lakk típusa Hagyományos

Textúra

Textúra Fényes

Tulajdonságok

Hatás Zselés hatású, Gyorsan száradó, Hosszantartó
Szín Rózsaszín

Űrtartalom

Űrtartalom 11 ml
Kód:  DEKO4503
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85971912
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05