Oldal frissítése

DERMACOL Natural Day Cream 50 ml

4,6 15 értékelés
1 790 Ft

DERMACOL Natural Day Cream 50 ml

A DERMACOL egy cseh kozmetikai cég, amely a '60 -as évek elején alakult. Termékeik a legmagasabb minőséget képviselik, és összekapcsolják az eredményes termelést és a legújabb kutatási eredmények felhasználását a kozmetika terén. A Dermacol termékeken szigorú klinikai vizsgálatokat végeznek a Prágai Állami Egészségügyi Intézet ellenőrzése alatt, hogy a gyártás mindig megfeleljen a GMP és az ISO előírásoknak. A Dermatol termékek eredeti hatóanyagai visszavezethetőek a világ különféle laboratóriumaiba - nem csak a Cseh Köztársaságban, hanem Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Németországban és Japánban is állítanak elő belőlük. 

Ez a gazdag Dermacol Natural krém természetes mandula olaj és a Q10 koenzim tartalmával kihagyhatatlan része lesz a mindennapi bőrápolási eszközeidnek. A krém intenzíven regenerálja, erősíti és puhítja a bőrt. Megnyugtatja és védi a szárazság és az egyensúly vesztése ellen. Emellett csökkenti az öregedés jeleit, megőrzi rugalmasságát és gyorsítja az új sejtek képződését. 

A termék típusa:
Nappali mély ápolás a száraz, nagyon száraz és érzékeny bőrre

Bőrtípus:
a száraz és nagyon száraz bőrre

A legfontosabb előnyök:
Bőrgyógyászatilag tesztelt - a mandulaolaj és Q10 koenzim tartalommal

Alkalmazás:
Alkalmazd reggel a megtisztított bőrön. Körkörös mozdulatokkal az arc széléről befelé haladva vidd fel.

Eredmény:
A bőr friss, sima, erősebb és rugalmasabb lesz. Rendszeres használata segít visszahozni a bőr fiatalságát.

Kiszerelés:
50 ml-es

Összetétel:

Aqua, Paraffinum liquidum, Stearic acid, Tocopheryl acetate, Glyceryl stearate, Acrylates copolymer, Sucrose cocoate, Isopropyl myristate, Prunus amygdalus dulcis oil, Butyrospermum parkii butter, Ubiquinone, Triethanolamine, PEG-40 stearate, PEG-90, Sodium magnesium silicate, Propylene glycol, Sucrose palmitate, Sorbitol, Disodium EDTA, BHT, Ascorbyl palmitate, Citric acid, (Menthyl-, Ethyl-, Propyl-) Paraben, Amyl cinnamal, Benzyl salicylate, Coumarin, Geraniol, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, D-limonene, Linalool, Parfum

Paraméterek

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hatás

Hatás Hidratáló

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali
Kód:  PLK042
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595003102889
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10