Oldal frissítése

DERMACOL Morning Beauty Mask 150 ml

3,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DERMACOL Morning Beauty Mask 150 ml

Bőrödre csakis a legjobb minőségű termékeket ajánlott kenni. A népszerű DERMACOL által gyártott arcmaszk alkalmazási területe: arc. Ez a készítmény lehetővé teszi, hogy bőrödnek a legjobbat add. Innovatív összetételének és kellemes illatának köszönhetően férfiak és nők számára egyaránt ideális választás. Bármelyik bőrtípuson használható, a bőrt táplálja, ápolja, amitől az ragyogó és friss lesz. A népszerű DERMACOL lemosható arcmaszk egyszerűen felvihető és remek az állaga is. Hatóideje, amíg kifejti a legjobb hatást 5 perc, ezt az időt pedig kihasználhatod relaxálásra és energetizálásra. A maszkban található hatóanyagok rendkívüli hatásainak köszönhetően a bőr azonnal ragyogó, egészséges és fiatalos megjelenésű lesz. El leszel ájulva attól, amit a végeredmény hoz!

A közismert DERMACOL Morning Beauty Mask 150 ml arcmaszk fontosabb előnyei

  • A népszerű DERMACOL gyártó által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc, amelynek biztosítja megfelelő ápolást és táplálást
  • Az innovatív készítmény remek választás férfiak és nők számára is
  • A nagyszerű lemosható típusú arcmaszk állaga és könnyű felvitele le fog nyűgözni
  • Az arcmaszk bőrre gyakorolt hatása: tápláló, világosító és tisztító
  • A maszk hatóanyaga: koffein, panthenol és természetes olajok
  • Tökéletes eredményt kínál minden bőrtípuson
  • Jelölése: professzionális kozmetikum
  • Hatóidő: 5 perc
  • A híres DERMACOL arcmaszk űrtartalma 150 ml

A híres DERMACOL arcmaszk fantasztikus hatásai

Fontos, hogy vigyázz a bőrödre, és rendszeresen használj arcmaszkot, hogy megtapasztalhasd az általa nyújtott csodálatos eredményeket. Az ismert DERMACOL arcmaszk biztosítja a bőrödnek a szükséges ápolást, és egy jó nagy adag hatóanyaggal is táplálja. Formulája mélyen táplálja a bőrt az egészséges megjelenés érdekében. Az aktív világosító összetevők ragyogóbb és sugárzóbb megjelenést kölcsönöznek a bőrnek. Felfrissül és csodásan ragyog majd a bőr, miután egy mélytisztításra is sor kerül.

Még ragyogóbb bőr!

A híres DERMACOL arcmaszk első osztályú ápolást biztosít a bőrödnek. Kivételes minősége miatt az iparági szakemberek is keresik. Még otthoni környezetben is a szépségszalonban megszokott eredményeket érheted el.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi
Alkalmazási terület Arc

Típus

Típus Lemosható

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Tápláló, Világosító, Tisztító

Hatóidő

Hatóidő 5 perc
Kód:  PLK518
Termékszám:  8595003109987
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05