Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Dermacol Metallic Chic

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dermacol Metallic Chic

Húzd ki tökéletesen a szemed, egyetlen mozdulattal. A DERMACOL Metallic Chic aranyszínű szemceruza ultravékony ecsetével tökéletes eredményt érhetsz el. A szemed úgy fog kinézni, mintha egy profi sminkesnél jártál volna. Egész nap élvezheted a tökéletesen sminkelt szemek örömét. A Dermacol Metallic Chic szemceruza gyorsan szárad. A termék nagyon finom textúrája könnyen alkalmazható és tökéletesen tapad a szemhéjhoz. Senki sem fog tudni ellenállni a macskaszemeidnek.

A DERMACOL Metallic Chic No.1 (arany) szemceruza legfontosabb jellemzői

  • Rendkívül vékony ecset
  • Tartós hatás
  • A DERMACOL Metallic Chic no. 1 szemceruza gyorsan szárad
  • A finom textúra tökéletesen illeszkedik a szemhéjhoz
  • A térfogata 6 ml
  • Fémes, arany árnyalatú
  • A szemceruza könnyen felhordható

Összetétel:
Aqua, csillám, propilénglikol, PPG-26 Buteth-26, VP / VA kopolimer, ciklopentasziloxán, szilika, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, fenoxietanol, xantángumi, magnézium-alumínium-szilikát, Szójabab-gliceridek, nátrium-bór-szilikát, kálium-szorbát, dimetikonikon, Dinátrium-EDTA, Butyrospermum Parkii vaj el nem szappanosítható elemei, etil-hexil-glicerin, ón-oxid, Talkum, nátrium-hidroxid, laurtrimónium-klorid, +/- CI 77891, CI 77491, CI 77499

Paraméterek

Szín

Szín Szürke

Típus

Típus Gél, Folyékony
Kód:  DEKO1829nad
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20