Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

DERMACOL Matt Control Corrector No 3 1,1 g

4,8 24 értékelés
2 090 Ft

DERMACOL Matt Control Corrector No 3 1,1 g

A DERMACOL Matt Control Corrector Tint No. 3  egy forradalmi bőrápoló termék. Az egyedülálló kompozíciónak köszönhetően a magas fedésű textúra tökéletesen tapad a bőrhöz, és tökéletesen elrejti a tökéletlenségeit . A korrekció nagymértékben hozzájárul a pórusok és a káros hatások elfedéséhez, fiatalos, friss megjelenést kölcsönözve a bőrnek. A DERMACOL Matt Control E és C vitaminokat tartalmaz, amelyek megvédik a bőrt, és megakadályozzák a gyors öregedést. A cinkfertőtlenítő hatású, és a bőr gyulladása ellen hat. A korrektor több színárnyalatban kapható. Kezelje bőrét Dermacole-lal!

2

A DERMACOL Matt Control Corrector No. 3 legfontosabb jellemzői 3

  • A DERMACOL Matt Control Corrector megszépíti a bőrt
  • Megakadályozza a bőr gyors öregedését
  • Antiszeptikus hatást fejt ki, és véd a bőrgyulladástól
  • A korrektor megbízhatóan lefedi a pórusokat és a károsodásokat a bőrön
  • A cinknek antiszeptikus hatása van

Használat:

Először kezelje le bőrét a krémmel, alkalmazza az alapozót hozzá, és kenje szét az arcán! Ezután fedje le a korrektorral az összes hiányosságot, amit a bőrén felfedez! A korrektor alkalmazása után használja a sminket!

Összetétel:
Ciklopentasiloxán, Dimethicone Crosspolymer, Nylon-12, Methyl Trimethicone, Phenoxyethanol, Methyl Paraben, Ethyl Paraben, Propyl Paraben, Fragrance, Limonene Butylphenyl, Methylpropional Titanium, Dioxide Red Iron Oxide

Paraméterek

Típus

Típus Korrektor

Specifikáció

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Konzisztencia

Konzisztencia Krémszínű

Árnyalat

Árnyalat Medium
Kód:  DEKO1210
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85953376
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15