Oldal frissítése

DERMACOL Make-Up Cover No.231 30 g

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DERMACOL Make-Up Cover No.231 30 g

A tökéletes bőr már nem csak egy álom. A professzionális filmes sminkmesterek sminkjének köszönhetően a te sminked is teljesen tökéletes lehet. Az extrém jól fedő DERMACOL Make-up Cover 231 smink krémes textúrája kisimítja a bőrhibákat és matt megjelenést kölcsönöz a bőrödnek. A smink egyedi állaga 50%-os pigmenttartalmával tökéletesen fed, és a bőr hibátlan hatást kelt. Nemcsak a bőr kisebb hibáit fedi el, hanem a kiterjedtebb bőrhibákkal, például az aknével, a különféle pattanásokkal, pigmentfoltokkal, de a kicsi hegekkel vagy a csúnya szem alatti karikákkal is megbirkózik. Az SPF 30-nak köszönhetően megvédi a bőrt az UV sugaraktól és a káros környezeti hatásoktól. A Make-up Cover széles körben használható a nappali, esti vagy ünnepi sminkeléshez, de professzionális sminkként fényképezéshez és modellkedéshez is. Klasszikus sminkként, de helyileg, korrektor helyett is használható. Számos színárnyalatot kínál, és minden bőrtípusra alkalmas. A DERMACOL Make-up Cover smink tetoválások elfedésére is használható.

A DERMACOL Make-up Cover 231 smink fő jellemzői

  • Egy vízálló és rendkívül jól fedő smink
  • A DERMACOL Make-up Cover 231 minden bőrtípusra alkalmas
  • A smink hipoallergén és nem tartalmaz tartósítószereket
  • A Make-up Cover tartós hatással rendelkezik
  • Védi a bőrt a napfénytől (SPF 30)
  • A bőr kisebb és nagyobb hiányosságait is el tudja fedni
  • Professzionális ápolás az otthon kényelmében
  • A smink tömege 30 g

Bőröd tökéletes lesz a DERMACOL Make-up Cover sminkkel

A rendkívül jól fedő DERMACOL Make-up Cover smink a bőr összes hiányosságát elfedi, kiegyenlíti a kisebb és nagyobb hiányosságokat, és bársonyosan matt megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

Ajánlott alkalmazás:
A smink alkalmazása előtt ajánlatos hidratáló krémet és báziskrémet használni. Vidd fel egyenletesen a Make-up Cover-t az ujjaiddal vagy szivaccsal a bőrödre, majd alaposan kend szét. A Make-up Cover kombinálható más finom DERMACOL sminkekkel. A tökéletes megjelenés érdekében végül púderrel rögzítsd a sminket.

Összetétel:
Paraffinum Liquidum, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Paraffin, Cera Microcristallina, Glyceryl Stearate, Silica Silylate, Petrolatum, Alumina, Glycerin, Talc, BHT, Parfum +/- CI 77891, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499

Kód:  DEKO1821
Termékszám:  85966406
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20