Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

DERMACOL Make up Cover 223 30 g

5,0 20 értékelés
5 190 Ft

DERMACOL Make up Cover 223 30 g

A professzionáls sminkesek számára kifejlesztett Dermacol Make-up Cover-nek köszönhetően a tökéletes bőr elérése már nem csak egy álom. A rendkívül krémes textúrájú Dermacol Make-up Cover alapozó elfedi a bőr tökéletlenségeit és matt megjelenést kölcsönöz a bőrnek. Az alapozó egyedülálló szerkezete 50%-ban tiszta pigmentet tartalmaz, így tökéletesen elfedi a bőr tökéletlenségeit és hibátlan megjelenést nyújt. Az alapozó nem csak a kisebb bőrhibákat fedi el, hanem a súlyosabbakat is, mint például az akne, a pattanások, a pigment foltok, a hegek és a kellemetlen megjelenésű sötét karikák a szemek alatt. Az SPF 30-nak köszönhetően a termék megvédi a bőrt az UV sugárzástól és az egyéb káros környezeti hatásoktól. A Make-up Cover alapozót széles körben használják a mindennapi, esti és ünnepi sminkekhez, valamint professzionális sminkekhez a modell fotózások során. A terméket nem csak alapozóként lehet használni az egész testen, hanem helyileg is, korrektor gyanánt. A termék több árnyalatban is kapható, valamint minden bőrtípusra alkalmas. A Dermacol Make-up Cover tetoválások elfedésére is alkalmas.

A Dermacol Make-up Cover főbb jellemzői:

  • Extrém fedésű vízálló sminktermék
  • A Dermacol Make-Up Cover minden bőrtípusra alkalmas
  • Hipoallergén és nem tartalmaz  tartósítószereket
  • Hosszan tartó fedést biztosít
  • Megvédi a bőrt a nap sugaraitól (SPF 30)
  • Egyaránt elfedi a kisebb és a nagyobb bőrhibákat is
  • Professzionális termék otthonod kényelmében

A Dermacol Make-up Cover-el bőröd tökéletes lesz

A Dermacol Make-up Cover elfedi a bőr színtónusának eltéréseit, a kisebb és a nagyobb bőrhibákat is, valamint bársonyos matt megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

Javasolt alkalmazás:
A Dermacol Make-up Cover felvitele előtt ajánlatos egy hidratáló krém és egy alapozó primer használata. Vidd fel az alapozót egyenletesen az ujjaiddal vagy egy smink szivaccsal, majd alaposan dolgozd be a bőrödbe. A Dermacol Make-up Cover kombinálható más Dermacol termékekkel. A tökéletes megjelenés érdekében, púderrel fixáld sminkedet.

Kiszerelés:
30 ml

Összetevők:
CI 77891, Paraffinium Liquidum, Paraffin, Cera Microcristallina, Petrolatum, Alumina, Glyceryl Stearate, Silica Silylate, Parfum, Cl 77492, Cl 77491, Cl 77499

Paraméterek

Típus

Típus Alapozó

Specifikáció

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Dermatológiailag tesztelt, Hosszantartó, Vízálló, Hipoallergén, SPF védőfaktor
Hatás Simító, Egységes bőrszín, Pigmentfolt csökkentő

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Csomagolás

Csomagolás típusa Tubusban
Űrtartalom 30 ml

Konzisztencia

Konzisztencia Folyékony

Fedés

Védelem Extrém fedésű

Árnyalat

Árnyalat Medium
Kód:  DEKO1175
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85949003
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10