Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

DERMACOL Make up Cover 218 30 g

5,0 20 értékelés
5 190 Ft

DERMACOL Make up Cover 218 30 g

A tökéletes bőr már nem csak egy álom, a professzionális sminknek köszönhetően mindez valósággá válik. A DERMACOL Smink Cover kompenzálja a tökéletlenségeket és matt megjelenést ad a bőrnek. Az egyedülálló szerkezet az 50% -os pigmenttel tökéletesen elfedi a bőrt és kijavítja annak hibáit. Nemcsak a kisebb hibákat javítja ki a bőrön, de képes a kiterjedtebb bőr hibák, mint a pattanások, különböző színű foltok, a csúnya hegek vagy sötét szem alatti karikák eltüntetésére is. Az SPF 30-nak hála védi a bőrt az UV sugárzás ellen és a káros környezeti hatásoktól. A smink széles körben használható a mindennapokban és professzionális alkalmakra. Akár mint egy klasszikus make-up, akár helyileg használható a bőrhibák javítására. Széles színválasztékkal rendelkezik és alkalmas minden bőrtípusra. A DERMACOL összetételnek összetételének köszönhetően a tetoválások fedésére is alkalmas.

Főbb jellemzők

  • vízálló extrém fedő smink
  • A DERMACOL Make-Up Cover alkalmas minden bőrtípusra
  • Hipoallergén és mentes a tartósítószerektől
  • Hosszan tartó hatás
  • Védi a bőrt a naptól (SPF 30)
  • Egyaránt kiterjed a kisebb és nagyobb arc hibákra
  • Professzionális gondoskodás az otthon kényelmében

A DERMACOL Make-up Coverrel tökéletes lesz a bőröd

A DERMACOL Smink elfedi az összes színhibát a bőrön, eltünteti a kisebb és nagyobb hibákat, és bársonyos matt megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

Javasolt alkalmazás:
A smink alkalmazása előtt hidratáló és alapozó felvitele ajánlott. A sminket ujjaid vagy egy szivacs segítségével vidd fel a bőrödre, majd egyenletesen kenjed el rajta. A smink kombinálható más Dermacol termékekkel. A tökéletes külsőért, rögzítsed a sminket porral.

Tartalaom:
30 ml

Összetevők:
77891, Paraffinum Liquidum, Paraffin, Cera microcristallina, petrolátum, Alumina, gliceril-sztearát, szilícium-dioxid-szililát, Parfüm, / -: CI 77.492, CI 77491, CI 77.499

 

 

 

Paraméterek

Típus

Típus Alapozó

Specifikáció

Specifikáció Dekorkozmetikum, Dermokozmetikum
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Dermatológiailag tesztelt, Hosszantartó, Vízálló, Hipoallergén, SPF védőfaktor
Hatás Simító, Egységes bőrszín, Pigmentfolt csökkentő

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Csomagolás

Csomagolás típusa Tubusban
Űrtartalom 30 ml

Konzisztencia

Konzisztencia Folyékony

Fedés

Védelem Extrém fedésű

Árnyalat

Árnyalat Medium
Kód:  DEKO1172
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85954977
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10