Oldal frissítése

DERMACOL Make up Cover 210 30 g

4,9 21 értékelés
5 190 Ft

DERMACOL Make up Cover 210 30 g

A tökéletes bőr már nem csak álom, ennek a professzionális terméknek köszönhetően, olyan kifogástalan lehet a sminkje, mint a filmekben. A kellemesen krémes állagú DERMACOL Make-up Cover extrém fedő alapozó elfedi a bőrhibákat, mattá teszi bőrét.  
Egyedülálló összetétele 50%-ban tartalmaz pigmentkeveréket, így tökéletesen fedi a bőrt, és hibátlannak láttatja. Nemcsak a kisebb bőrhibákat képes eltüntetni, hanem kiterjedtebbeket is, például pattanások, mitesszerek, foltok, hegek, szem alatti sötét karikák. SPF 30 fényvédő faktort tartalmaz, így védi a bőrt az UV sugárzástól és a káros környezeti hatásoktól. A Make-up Cover széles körben alkalmazható akár nappali sminkhez, esti és alkalmi sminkhez, valamint profi sminkhez a felvételkészítéshez és a modellmunkák során. Klasszikus sminkként is használható, de helyileg alkalmazva, korrektorként is kiváló. Az árnyalatok széles választéka áll rendelkezésre, és minden bőrtípusra alkalmas. A DERMACOL Make-up Cover tetoválás elfedésére is használható.

A DERMACOL Make-up Cover főbb jellemzői

  • Vízálló, extrém fedést adó smink
  • A DERMACOL Make-Up Cover minden bőrtípusra alkalmas
  • Hipoallergén és tartósítószerektől mentes
  • Hosszan tartó fedő hatás
  • Védi a bőrt a napsugárzástól (SPF 30)
  • Kisebb és nagyobb bőrhibák elfedésére is
  • Profi gondoskodás, otthon 

Bőre a DERMACOL Make-up Coverrel tökéletes lesz

Az extrém fedést adó DERMACOL Make-up Cover elfedi az összes színhibát, egyéb kisebb-nagyobb tökéletlenséget, és bársonyos, matt hatást ad bőrének.

Javasolt alkalmazás:
A smink felhelyezése előtt használjon hidratálót és alapozót. Ujjaival, vagy egy szivaccsal egyenletesen vigye fel a Make-up Covert a bőrére, és óvatosan oszlassa szét. A Make-up Cover más DERMACOL sminktermékkel is kombinálható. A tökéletes megjelenésért használjon fixáló púdert is.

Kiszerelés:
30 ml

Összetétel:
CI 77891, Paraffinium Liquidum, Paraffin, Cera Microcristallina, Petrolatum, Alumina, Glyceryl Stearate, Silica Silylate, Parfum, Cl 77492, Cl 77491, Cl 77499

 

Paraméterek

Típus

Típus Alapozó

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum, Dermokozmetikum
Bőrtípus Minden bőrtípusra
Üzemidő 24 óra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Dermatológiailag tesztelt, Hosszantartó, Vízálló, Hipoallergén, SPF védőfaktor
Hatás Simító, Egységes bőrszín, Pigmentfolt csökkentő

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Csomagolás

Csomagolás típusa Tubusban
Űrtartalom 30 ml

Konzisztencia

Konzisztencia Folyékony

Fedés

Védelem Extrém fedésű

Árnyalat

Árnyalat Medium
Kód:  DEKO1167
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85945968
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20