Oldal frissítése

DERMACOL Hyaluron Therapy 3D Micellar Oil-infused Water

4,5 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DERMACOL Hyaluron Therapy 3D Micellar Oil-infused Water

A DERMACOL Hyaluron Therapy micellás víz a vízálló smink eltávolítására ideális mindennapi használatra, és nem kell leöblíteni. A micellás víz gazdag hidratációt nyújt a bőrnek, tisztává és nyugodttá teszi a bőrt. Természetese mozdulattal tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket és a vízálló sminket, méghozzá a molekulák csoportjainak köszönhetően, amelyek vonzzák a szennyeződéseket, mint egy mágnes, és neked nem kell felesleges dörzsöléssel terhelned a bőrödet. Az uborka kivonat hidratálja, frissíti, hűti a bőrt, és fontos vitaminokat és ásványi anyagokat ad a bőrnek. A hialuronsav, az aloe vera és a makadámia olaj kombinációja puhítják és kisimítják a bőrt. A DERMACOL micellás víz nem hagy maga után zsíros filmréteget.

A Dermacol Hyaluron Therapy 3D Micellar Oil-Infused Water 200 ml micellás víz fő jellemzői

  • A DERMACOL Hyaluron Therapy micellás víz minden bőrtípusra alkalmas
  • A vízálló smink eltávolításához
  • Hidratálja a bőrt, amely tiszta és nyugodt lesz, zsíros filmréteg nélkül
  • Uborka kivonatot, hialuronsavat, aloe verát és makadámia olajat tartalmaz

Használat:
Használd a Dermacol micellás vizet reggel és este egy sminkeltávolító korong segítségével az arcodon, a szemeden, a dekoltázsodon és a nyakadon. Nem kell leöblíteni.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  KSPL304
Termékszám:  8595003117050
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10