Oldal frissítése

DERMACOL Hyaluron Szájkontúrceruza 4,8 g

5 3 értékelés
2 390 Ft

DERMACOL Hyaluron Szájkontúrceruza 4,8 g

A DERMACOLOR Hyaluron Átlátszó Ajakkontúrceruza óriási segítséget nyújt minden nő számára ajkaik tökéletes kontúrozásához, ráadásként szinte akárhol elfér, ugyanis kisméretű és csupán 4,8g tömegű. Láthatatlan, ugyanakkor tartós vonalat teremt az ajkakon és meggátolja a rúzs elkenődését. Összetételét hialuronsavval dúsították, amely hatékonyan tölti ki a finom ráncokat ajkai körül. Biztosítja szája hidratáltságát, továbbá érzéki megjelenését. Ez az ajakkontúrceruza még a legszélsőségesebb körülmények között sem kenődik el, akár a 40°C- os hőmérsékletet is képes ,,átvészelni". Ennek köszönetően még nyáron is hosszú ideig fent marad ajkán. Használja a DERMACOL Hyaluron ajakrúzst a tökéletes megjelenése érdekében, mely nem csak önhöz, de neszeszeréhez is illik.


Hatások:
Használatával érzékibbé teheti ajkai megjelenését. Töltse meg élettel száját ezzel a tökéletes rúzzsal, mely még magas hőmérsékleten sem kenődik el.
Alkalmazás:
Kenje fel előbb ajkára a kontúrt, majd alkalmazzon rúzst.
Súly:
4,8 g

 

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 4,8 g (0 kg)
Kód:  DEKO1432
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85960183
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05