Oldal frissítése

DERMACOL Aroma Ritual Fresh Watermelon Refreshing Shower Gel 250 ml

4,8 139 értékelés
Szuper ár
1 090 Ft

DERMACOL Aroma Ritual Fresh Watermelon Refreshing Shower Gel 250 ml

Dermacol Aroma Ritual sprchový gel s příchutí melounu
 

Az Aroma Ritual Shower Gel kombinálja a görögdinnye harmónikus aromáját és a krémes habos állagot magában. Alaposan tisztítja a bőrt a test egész felületén. és eltávolítja az elhalt sejteket, miközben puha , lágy és nagyszerű érzetet hagy maga után. Kényeztetsd magadat mindennap egy fürdővel! 

A tusfürdő tisztítja, hidratálja és táplálja a bőrödet. Erősíti védekező képességét és védi a bőrt a külső sérülésektől. Harmónikus görögdinnye aromája energetizálja a testedet és a zuhanyzást egy különleges élménnyé teszi. Dobd fel a napodat vagy estédet ezzel a terékkel! Élvezd a csábító illatú relaxáló zuhanyt!
Hatóanyagai:

  • Görögdinnye aroma - gyengéden tisztítja a bőrt, felfrissíti és a relaxáció közérzetét biztosítja

Bőr típus:
Minden bőrtípusra
Alkalmazás:
Vidd fel nedves bőrre, és finoman habosítsd fel, majd alaposan öblítsd le.
Kiszerelés:
250 ml

Összetevők
Aqua, Sodium laureth sulfate, Glycerine, Cocamidopropyl betaine, Cocamide DEA, Perfume, Sodium chloride, PEG-40 hydrogenated castor oil, Coco-glucoside, Glyceryl oleate, Cucumis melo fruit water, Tocopherol, Polyquaternium-7, PEG-120 methyl gluose dioleate, Hydrogenated palm glycerides citrate, Citric acid, Lactic acid, Phenoxyethanol, Benzyl alcohol, Potassium sorbate, Sodium benzoate, CI 16035, CI 17200

 

Összetétel

Aqua, Sodium laureth sulfate, Nátrium-lauroil-szarkozinát, Nátrium-kokoampoacetát, Glicerin, Methylpropanediol, PEG-90 gliceril izosztearát, Sárgabarackmagolaj, Poligliceril-10-észterek, Styrene/acrylates copolymer, Xanthan gum, Coco-glucoside, Laureth-2, Sodium chloride, Disodium EDTA Citric acid, Parfüm.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Típus

Típus Női

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Bőrnyugtató, Nyugtató, Relaxáló
Specifikáció Dermo

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Kód:  SG045
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595003101363
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15