Oldal frissítése

DERMACOL Duo Eyeshadow No.01 5 g

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DERMACOL Duo Eyeshadow No.01 5 g

Az 01-es árnyalatú Duo Eyeshadow szemhéjfesték gondoskodik a szemhéjad intenzív és gazdag színéről. A szemhéjfesték matt, enyhén fényes és gyöngyházfényű árnyalatokat kínál, amelyeket bátran használhatsz a nappali és az esti smink elkészítéséhez. Ezek a színek magasan pigmentáltak, könnyed állagúak és egyszerű a használatuk. A szemhéjpúder olyan puha réteget képez a bőrön, amelynek igazán kellemes az érintése, tehát nyugodtan használhatod az árnyékoláshoz vagy a füstös hatású smink megalkotásához is. A Dermacol Duo Eyeshadow szemhéjpúder emellett nagyon mutatós, virágokkal díszített tartóban érkezik. A praktikus csomagolásában egy kétoldalú applikátort is találsz.

A Dermacol Duo Eyeshadow szemhéjfesték legfontosabb jellemzői

  • két szemhéjpúder kombinációja matt, enyhén fényes és gyöngyházfényű formában
  • 01-es árnyalat
  • a Dermacol árnyalatai könnyed állagúak és jól tartanak
  • mutatós, virágmintás design
  • a Duo Eyeshadow szemhéjfesték intenzív színt biztosít
  • praktikus csomagolás applikátorral

Alkalmazás:
Vidd fel a szemhéjpúdert a szemhéjadra az applikátor vagy az ujjbegyed segítségével.

Összetétel:

1. TALC, MICA, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, DIMETHICONE, MAGNESIUM MYRISTATE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DIMETHICONOL, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, PERSEA GRATISSIMA OIL, TOCOPHEROL, LECITHIN, TROPOLONE, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, CITRIC ACID, GLYCERYL OLEATE, +/- CI 77499, CI 77491, CI 77492, CI 77891.

2.CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, TALC, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, MICA, MAGNESIUM MYRISTATE, ORYZA SATIVA STARCH, CANOLA OIL, POLYETHYLENE TEREPHTHALATE, SILICA, GOSSYPIUM HERBACEUM SEED OIL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, PASSIFLORA INCARNATA SEED OIL, VEGETABLE OIL, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, TROPOLONE, ACRYLATES COPOLYMER, TIN OXIDE, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, +/- CI 77491, CI 77000, CI 77891.


Paraméterek

Szín

Színtónus Bézs

Árnyalatok száma

Árnyalatok száma 2
Kód:  DEKO1753
Termékszám:  85964457
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15