Oldal frissítése

DERMACOL Cover 221 30 g

4,9 21 értékelés
5 290 Ft

DERMACOL Cover 221 30 g

A tökéletes bőr már nem csak egy álom, a professzionális sminknek köszönhetően mindez valósággá válik. A DERMACOL Smink Cover kompenzálja a tökéletlenségeket és matt megjelenést ad a bőrnek. Az egyedülálló szerkezet az 50% -os pigmenttel tökéletesen elfedi a bőrt és kijavítja annak hibáit. Nemcsak a kisebb hibákat javítja ki a bőrön, de képes a kiterjedtebb bőr hibák, mint a pattanások, különböző színű foltok, a csúnya hegek vagy sötét szem alatti karikák eltüntetésére is. Az SPF 30-nak hála védi a bőrt az UV sugárzás ellen és a káros környezeti hatásoktól. A smink széles körben használható a mindennapokban és professzionális alkalmakra. Akár mint egy klasszikus make-up, akár helyileg használható a bőrhibák javítására. Széles színválasztékkal rendelkezik és és alkalmas minden bőrtípusra. A DERMACOL összetételnek összetételének köszönhetően a tetoválások fedésére is alkalmas.

Főbb jellemzők

  • vízálló extrém fedő smink
  • A DERMACOL Make-Up Cover alkalmas minden bőrtípusra
  • Hipoallergén és mentes a tartósítószerektől
  • Hosszan tartó hatás
  • Védi a bőrt a naptól (SPF 30)
  • Egyaránt kiterjed a kisebb és nagyobb arc hibákra
  • Professzionális gondoskodás az otthon kényelmében

A DERMACOL Make-up Coverrel tökéletes lesz a bőröd

A DERMACOL Smink elfedi az összes színhibát a bőrön, eltünteti a kisebb és nagyobb hibákat, és bársonyos matt megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

Javasolt alkalmazás:
A smink alkalmazása előtt hidratáló és alapozó felvitele ajánlott. A sminket ujjaid vagy egy szivacs segítségével vidd fel a bőrödre, majd egyenletesen kenjed el rajta. A smink kombinálható más Dermacol termékekkel. A tökéletes külsőért, rögzítsd a sminket porral.

Tartalaom:
30 ml

Hozzávalók:
77891, Paraffinum Liquidum, Paraffin, Cera microcristallina, petrolátum, Alumina, gliceril-sztearát, szilícium-dioxid-szililát, Parfüm, / -: CI 77.492, CI 77491, CI 77.499

 

Paraméterek

Típus

Típus Alapozó

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum, Dermokozmetikum
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Dermatológiailag tesztelt, Hosszantartó, Vízálló, Hipoallergén, SPF védőfaktor
Hatás Simító, Egységes bőrszín, Pigmentfolt csökkentő

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Csomagolás

Csomagolás típusa Tubusban
Űrtartalom 30 ml

Konzisztencia

Konzisztencia Folyékony

Fedés

Védelem Extrém fedésű

Árnyalat

Árnyalat Medium
Kód:  DEKO1173
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85945975
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10