Oldal frissítése

DERMACOL Caviar Long Stay Make-Up & Corrector Nude 30 ml

4,8 10 értékelés
6 790 Ft

DERMACOL Caviar Long Stay Make-Up & Corrector Nude 30 ml

A DERMACOL Caviar Long Stay hosszan tartó alapozó segítségével professzionális sminket készíthetsz akár a saját fürdőszobádban. Ahogyan a termék neve is sugallja, az alapozó kaviár kivonatot tartalmaz. Erős fedésének köszönhetően ragyogó bőrt eredményez a szemkörnyéken, és elfedi még a színhibákat is a bőrön. Emellett feszesíti, élénkíti és kisimítja a bőrt használat után. Bársonyosan selymes állagával hosszan tartó fedést nyújt, miközben mélyen hidratálja, táplálja és védi a bőrt a nap folyamán.

Hogyan használd a DERMACOL alapozót?

  • Vidd fel az alapozót a bőrödre
  • Oszlasd el az alapozót a bőrödön az ujjaiddal vagy a sminkszivaccsal
  • Fixáld púderrel
  • Emeld ki az arccsontodat pirosítóval

Mire számíthatsz?

Ápolt és sima bőrre. A korrektor és az egységesítő hatású alapozó kombinációja energizálja a bőrt, csökkenti a ráncokat és hozzájárul a bőr fiatalos megjelenéséhez.

Az alapozó összetétele

AQUA, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, ISODODECANE, ETHYLHEXYL PALMITATE, PROPYLENE GLYCOL, CETYL PEG / PPG-10 / 1 DIMETHICONE, CETYL DIMETHICONE, NYLON-12, DIMETHICONE, ACETYLATED GLYCOL STEARATE, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, BENZOPHENONE-3, SILICA, BUTYLENE GLYCOL, METHYLPARABEN, DIMETHICONOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, TOCOPHERYL ACETATE, TUBER MAGNATUM EXTRACT, TRISTEARIN, PROPYLPARABEN, HEXYLENE GLYCOL, PARFUM, TROPAEOLUM MAJUS EXTRACT, LEUCONOSTOC / RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, GLUCOSE, FRUCTOSE, SUCROSE, UREA, HEXYL CINNAMAL, DEXTRIN, LINALOOL, CITRONELLOL, BENZYL SALICYLATE, COUMARIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, ALANINE, ASPARTIC ACID, GLUTAMIC ACID, HEXYL NICOTINATE, LIMONENE, +/-: CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891.


Paraméterek

Típus

Típus Alapozó

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum, Dermokozmetikum, Professzionális kozmetikum
Bőrtípus Normál
Üzemidő 24 óra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hosszantartó, Simító, Hipoallergén
Hatás Egységes bőrszín, Élénkítő, Hidratáló, Tápláló

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Csomagolás

Csomagolás típusa Tégely
Űrtartalom 30 ml

Konzisztencia

Konzisztencia Folyékony

Fedés

Védelem Közepes fedésű

Árnyalat

Árnyalat Light
Kód:  KSDE0228-c
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85950870
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05