Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

DERMACOL Butterfly Wings Mascara

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DERMACOL Butterfly Wings Mascara

A Dermacol Butterfly Wings szempillaspirál intenzív fekete árnyalatában csábító és vonzó megjelenést biztosít. A szempillafesték használata után a szempillák meghosszabbodnak és szép teltek lesznek, mint a szárnyak a pillangók. A szilikonspirál tökéletesen elválasztja és meghatározza a szempillákat. Próbáld ki a Dermacol Butterfly Wings-t, hogy tartós hatást biztosíts műszempillák nélkül.

A Dermacol Butterfly Wings szempillaspirál főbb jellemzői

  • Szempillaspirál a szempilla maximális meghosszabbításához
  • Butterfly Wings intenzív fekete színben
  • A Dermacol szempillaspirál elválasztja és meghatározza a szempillákat
  • Védi a szempillákat a káros külső hatásoktól
  • Nem maszatolódik el a szempillákon
  • A Dermacol Butterfly Wings hipoalergén és szemészeti szempontból tesztelt

Összetétel:
aqua, synthetic beeswax, cera alba, paraffin, acrylates copolymer, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, myrica pubescens fruit cera, glyceryl stearate, argania spinosa kernel oil, acacia senegal gum, polybutene, glycerin, glyceryl behenate, pvp, talc, stearic acid, hydroxyethylcellulose, caprylyl glycol, hexylene glycol, propylene glycol, panthenol, peg-100 stearate, c20-40 alcohols, cetyl alcohol, laureth-21, ppg-2-deceth-30, peg-75 stearate, peg-40 hydrogenated castor oil, ceteth-20, steareth-20, copernicia cerifera cera, montan cera, polyethylene, sodium laureth sulfate, alcohol, triethanolamine, tocopherol, ascorbyl palmitate, ascorbic acid, peg-8, citric acid, phenoxyethanol, sodium dehydroacetate, ci 77266 (nano), ci 77499.


Paraméterek

Típus

Típus Klasszikus

Hatás

Hatás Hosszabbító

Szín

Szín Fekete
Kód:  DEKO3549
Termékszám:  85968974
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10