Oldal frissítése

DERMACOL BT Cell Lifting Cream 50 ml

4,9 9 értékelés
5 590 Ft

DERMACOL BT Cell Lifting Cream 50 ml

A DERMACOL egy cseh kozmetikai cég, amely a '60 -as évek elején alakult. A termékeik a legmagasabb minőséget képviselik, és a szigorú termelési előírásokat a kozmetikai ipar terén elért legújabb kutatási eredményekkel kombinálják. A Dermacol termékek klinikai vizsgálatáért az Állami Egészségügyi Intézet felelős Prágában, a gyártás emellett megfelel a GMP és az ISO szabványoknak. A Dermacol termékek aktív hatóanyagai visszavezethetőek a világ számos laboratóriumába, amelyek nem csak a Cseh Köztarsaságban találhatóak, hanem Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Németországban és Japánban is. 

Az egyedi feszesítő krém koncentrált ránctalanító komplexummal kiegészítve hasonló hatással rendelkezik, mint a botulinum toxin  injekciók. Azonnal kisimítja a kisebb ráncokat, az első nap után észrevehető az eredmény: csökken a ráncok mélysége 20%-kal, és csökken a felületi ráncok mennyisége 36%-kal. Hosszú távon növeli a bőr rugalmasságát, helyreállítja a bőr teltségét, és csökkenti az egyenlőtlenségeket. Megnyugtatja, puhítja és védi a bőrt a szabad gyökök ellen. Ez a termék helyettesíti a Botocell sorozat termékeit.

Termék típusa:
Intenzív feszesítő krém

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra

Legfontosabb előny:
Dermatológiailag tesztelt

Alkalmazás:
Használd reggel és este a megtisztított arcbőrödön és a nyak bőrén, kivéve a szem körül. Szembe ne kerüljön.

Eredmény:
Azonnali sima és ránctalan bőr, hosszan tartó teltség és a bőr megnyugtatása.

Térfogat:
50 ml

Paraméterek

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hatás

Hatás Ránctalanító

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Korosztály

Korosztály 30+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali
Kód:  PLK073
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595003108805
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20