Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

DERMACOL Blush & Glow No.02 6,5 g

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

DERMACOL Blush & Glow No.02 6,5 g

A DERMACOL Blush & Glow pirosítója krémes összetétellel érkezik, magas pigmentáltságának köszönhetően egész nap kitart. Hét elérhető árnyalatból választhatsz a természetes kontúrozáshoz, de használhatod highlighter-ként is. A pirosítót felviheted a púder használata előtt vagy közvetlenül utána is. Krémes állagának hála könnyedén elkenheted és pillanatok alatt természetesen egybeolvad sminkeddel. A Blush & Glow pirosító beleolvad a bőrszínedbe. A DERMACOL pirosítóját bátran használhatod nappalra munkába, de akár egy esti sminkhez is megfelel. A Blush & Glow pirosító minden bőrtípus számára alkalmas. Biztosan minden kézitáskában elfér.

A DERMACOL Blush & Glow Blush 02 pirosító főbb jellemzői

  • A Blush & Glow pirosító ragyogó és természetes megjelenésű bőrt biztosít
  • A kiváló minőségű pigmentnek köszönhetően a smink egész nap tart
  • Ideális a bőr kontúrozásához és highlighter-ként is
  • A DERMACOL pirosító minden kézitáskában elfér
  • A Blush & Glow pirosító minden bőrtípusra alkalmas

Alkalmazás:
Vidd fel a DERMACOL krémes pirosítót az arcodra és dolgozd el az ujjaid segítségével.

Összetétel :
PPG-2 Myristyl Ether Propionate, Neopentyl Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Phenyl Trimethicone, Cera Microcristallina, Synthetic Fluorphlogopite, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Diisostearyl Malate, Disteardimonium Hectorite, Glyceryl Caprylate, Propylene Carbonate, Mica, Silica, Aluminum Hydroxide, +/- CI 15850, CI 19140, CI 45410, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891


Kód:  DEKO3521
Termékszám:  85966833
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20