Oldal frissítése

DERMACOL Black Magic Detoxifying Micellar Lotion 250 ml

4,5 7 értékelés
2 290 Ft

DERMACOL Black Magic Detoxifying Micellar Lotion 250 ml

A DERMACOL márka Black Magic Detoxifying Micellar egy micellás víz, matcha tea kivonattal és uborka kivonattal készült. A matcha egy 100%-os zöld tea, amely az uborka kivonattal kombinálva tiszta, hidratált és tonizált arcbőrt kölcsönöz. A tonik a mindennapos bőrápolásod elengedhetetlen része. A Black Magic Detoxifying micellás víz segítségével eltávolíthatod még a vízálló sminket is a bőrödről. A benne található növényi kivonatok mérséklik a bőr pirosasságát, így természetes megjelenést és színt eredményeznek. A Black Magic Detoxifying Micellar minden bőrtípus számára alkalmas. Használd a micellás vizet rendszeresen.

A DERMACOL Black Magic Detoxifying Micellar Lotion micellás víz főbb jellemzői

  • A DERMACOL micellás víz matcha tea kivonatot és uborka kivonatot tartalmaz
  • A Black Magic Detoxifying Micellar tiszta, hidratált és tónusos bőrt kölcsönöz
  • A micellás víz eltávolítja a vízálló sminket is
  • A Black Magic Detoxifying Micellar mérsékli a vörösességet, természetes megjelenést és színt nyújt a bőrnek
  • A micellás víz minden bőrtípusra alkalmas

Alkalmazás:
Vidd fel minden reggel sminkelés előtt és este lefekvés előtt a bőrre.

Összetétel:
Aqua, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Propylene Glycol, Panthenol, Glycerin ,Helichrysum Italicum Extract, Bellis Perennisflower Extract,  Cucumis Sativus Juice, Camellia Sinensis Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Mannitol, Xylitol, Fructooligosaccharides, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid,  Sodium Sulfite, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phosphoric Acid, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA,  Cetrimonium Bromide, Sodium Hydroxide, Benzyl Salicylate, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene, Alpha- Isomethyl Ionone, Parfum


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Kód:  KSPL2549
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595003116725
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15