Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

DERMACOL Aroma Ritual Fresh Watermelon Refreshing Body Scrub 200 g

4,8 22 értékelés
2 290 Ft

DERMACOL Aroma Ritual Fresh Watermelon Refreshing Body Scrub 200 g

A Dermacol Aroma Ritual Body Scrub Fresh Watermelon frissítő testradírt a nőknek szánta a világhírű Dermacol márka. A görögdinnye illatú termék finoman kezeli, cukorkristályok segítségével megszabadítja az elhalt hámsejtektől, tisztítja, hatékonyan hidratálja és regenerálja a bőrt. A bőröd tökéletesen felélénkül, hidratált és finomabb tapintású lesz. Ez a kiváló minőségű testradír rugalmasságot és puhaságot kölcsönöz a bőrödnek, és minden bőrtípushoz alkalmas. A görögdinnye édes illata csodás illatot kölcsönöz a testednek, a frissesség és az elégedettség érzésével. Kényeztesd magad pihenéssel és kikapcsolódással egy nehéz nap után, a bőrödet pedig ezzel a csodálatosan frissítő testradírral. 
Hatóanyagai:
A görögdinnye kivonat hidratálja a bőrt és támogatja a regenerálódását. A görögdinnye kellemes illata felfrissíti és serkenti az elmét. A cukorkristályok megszabadítják a bőrödet az elhalt hámsejtektől és a szennyeződésektől, és a bőrt szépen kisimítják. 

Hatások:
A termék alkalmazásának eredménye a selymesen puha és bársonyos tapintású bőr, amely csodásan hidratált és regenerált, és amely friss, fiatalos és egészséges megjelenéssel rendelkezik. 

Alkalmazás:
Alkalmazd a testradírt hetente egyszer; vidd fel a terméket a bőrödre, és körkörös mozdulatokkal masszírozd bele, majd alaposan öblítsd le vízzel.
Bőrtípus:
A termék minden bőrtípusra alkalmas.
Tartalom:
200 g

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Ajánlott

Ajánlott Testre

Típus

Típus Női

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Regeneráló
Specifikáció Dermo

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú, Vitaminos

Tömeg

Tömeg 200 g (0,2 kg)
Kód:  TM077
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595003108782
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10