Oldal frissítése

DERMACOL Arany Elixir Mask arcápoló maszk 2x8 g

4,4 15 értékelés
1 190 Ft

DERMACOL Arany Elixir Mask arcápoló maszk 2x8 g

Fiatalító maszk kaviár kivonattal:

Intenzív fiatalító hatású arc maszk kaviár kivonattal, mely hatékonyan állítja helyre a bőrsejtek szerkezetét, így lassítva a bőröregedés folyamatát. A változást azonnal láthatod a tükörben. A maszknak kellemes textúrája van, gazdag proteinekben, amely ellárja a bőrt energiával, és segít visszanyerni a bőr természetes hidratációs képességeit. Használata után bőröd ragyogó lesz. Az arc maszk feszesíti az arcod körvonalait, segít visszanyerni a bőr természetes feszességét és rugalmasságát. A kaviár kivonat intenzíven hidratálja a bőrt, energiát és vitalitást biztosít. Használata után mindenkit lenyűgözöl majd egészséges bőrszíneddel és bőröd természetes feszességével. Gondoskodj bőrödről olyan termékkel, amely segít visszanyerni bőröd természetes szépségét. Ebből a termékből minimum 2, vagy több darabot rendelhetsz.

 

Hatásai:

  • Intenzíven tápláló arc maszk
  • Segít helyreállítani a bőrsejtek szerkezetét
  • Lassítja a bőröregedés folyamatát
  • Energiát ad a bőrnek, segíti a természetes védekezőképességét
  • Növeli a bőr nedvességtartó képességét
  • Visszaadja a bőr tiszta és ragyogó megjelenését
  • Feszesíti az arcod kontúrjait, és visszaállítja a bőr természetes rugalmasságát

Akítv hatóanyagok:

  • Kaviár kivonat - 100%-ban természetes, komplex hatású aktív hatóanyag, amely jelentősen meghaladja más, általános hatóanyagok hatását. A -és D-vitaminban gazdag, mely segít felvenni a harcot a ráncokkal szemben, és segít kivédeni a szabadgyökök hatásait.Tartalmaz még aminosavakat, melyek a bőrsejtek megfelelő fejlődéséért és hidratálásáért felelnek.

Skin Type:
Minden bőrtípusra.
Alkalmazása:
Vigyél fel egy vastag réteget a krémből a bőrödre az arcodon és a nyakadon, a szemkörnyékedet hagyd ki. Hagyd hatni 15-20 percig. Nedves vattával távolítsd el a maszkot, majd használd a Dermacol Gold Elixirt. Használd egyszer vagy kétszer egy héten, szükség szerint.
Kiszerelés:
2 x 8 g

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Alkalmazási terület Arc

Típus

Típus Lemosható

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló, Világosító, Ránctalanító, Tisztító

Hatóidő

Hatóidő 20 perc

Tömeg

Tömeg 16 g (0,02 kg)
Kód:  PLK104
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595003931519
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05