Oldal frissítése

DERMACOL Aqua Beauty micellás lotion 400 ml

4,5 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DERMACOL Aqua Beauty micellás lotion 400 ml

A Dermacol Beauty Micellar Lotion ideális mindennapi használatra, és nem kell leöblíteni. A termék gazdag hidratációt biztosít a bőrnek, tisztítja és nyugtatja a bőrt. A szennyeződések és a smink természetes eltávolítása olyan molekulák révén valósul meg, amelyek vonzzák a szennyeződést, mint egy mágnes, így nem kell feleslegesen dörzsölni a bőrt. Az uborka kivonat hidratálja, frissíti, lehűti a bőrt, és biztosítja a számára fontos vitaminokat és ásványi anyagokat. A hínárkivonat lágyítja a bőrt és vékony védőréteget hoz létre. A Dermacol micellás víz nem tartalmaz alkoholt, nem szárítja és nem irritálja a bőrt.

A Dermacol Beauty Micellar lotion főbb jellemzői

  • minden bőrtípusra alkalmas
  • micelláris víz fiatal bőr számára alapos hidratációval
  • a Dermacol Beauty Lotion nem tartalmaz alkoholt, nem irritálja ésnem szárítja a bőrt
  • napi használatra, öblítés nélkül

Használat:
Vidd fel a Dermacol micellás vizet arcodra, szemedre, dekoltázsodra és nyakadra egy vattakoronggal reggel és este. Nem kell öblíteni.


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  PLK356
Termékszám:  8590031102825
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10