Oldal frissítése

DERMACOL ACNEclear Antibacterial Face Gel 150 ml

4,5 12 értékelés
1 990 Ft

DERMACOL ACNEclear Antibacterial Face Gel 150 ml

A Dermacol antibakteriális arclemosó gélje a problémás bőrre kínál megoldást. Az Acneclear termékcsaládot kifejezetten a problémás, aknéra hajlamos bőr ápolására fejlesztették ki. Hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és összehúzza a pórusokat. A gél az ausztrál teafa levelének illóolaj kivonatát, más néven teafaolajat tartalmaz, mely antibakteriális hatásáról ismert.
 

Alkalmazás:
A nedves bőrre vidd fel, és finoman masszírozd be.

Alkalmas:
Problémás és aknéra hajlamos bőr ápolására

Űrtartalom:
150 ml 

Összetétel:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Acrylates copolymer, Sodium PEG-7 olive oil carboxylate, Triethanolamine, Panthenol, Cocamidopropyl betaine, Zinc PCA, Melaleuca alternifolia leaf oil, Olive oil PEG-7 esters, Coco-glucoside, Glyceryl oleate, Sodium chloride, Tocopherol, Hydrogenated palm glycerides citrate, Citric acid, Phenoxyethanol, Benzyl alcohol, Diazolidinyl urea, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Limonene, Parfum


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Problémás

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Termék típusa

Termék típusa Gél

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi
Kód:  PLK085
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595003935623
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15