Oldal frissítése

DENIM Original EdT 100 ml

4,7 30 értékelés
Szuper ár
3 790 Ft

DENIM Original EdT 100 ml

A Denim Original Eau de Toilette egy finom keleties illat, egy csipetnyi cédrussal. Kifejezetten modern és magabiztos férfiak számára készült, akik szeretik az eleganciát. Az illatszert egy tipikus négyzet alakú, fekete színű fémdobozba csomagolták. Az eredeti illat különleges felhőbe borítja viselőjét, akár öltöny, akár farmer van rajta. Illata alkalmas a mindennapos használatra, jól szolgál a munkahelyen, romantikus találkozón vagy esti partin. Ez az eredet illat aláhúzza a férfiak férfiasságát.

Az illat összetétele

Fej: bergamott, petitgrain, zsálya
Szív: szerecsendió, tömjén, ámbra, vetiver
Bázis: cédrusfa

A Denim eredeti illata minden alkalomra

A szép csomagolásban rejlő kellemes aromát a friss bergamott, a zsálya és a tömjén egyedi illata adja. Finoman egészíti ki a vetiver és az ámbra, melyekhez jól illik a cédrus és egy csipetnyi szerecsendió. A Denim Original Eau de Toilette eredeti csomagolásában szép ajándék lehet bármely korú férfi számára. Ajándékozd meg a szeretett férfit ezzel a férfias illattal!

Összetevők:

Alcohol denat., Aqua, Parfum, Glycerin, Ethylhexyl salicylate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl methoxycinnamate, Propylene glycol, PEG-40 hydrogenated castor oil, Benzyl salicylate, Coumarin, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, CI 15985, CI 16035, CI 19140

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Fás
Származási hely Németország

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  DEKO0958
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8008970038315

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05