Oldal frissítése

DENIM Original Deo Spray 150 ml

990 Ft
780 Ft áfa nélkül
Ha ennyit vásárol: 1 db 990 Ft/db
Ha ennyit vásárol: 2 db 930 Ft/db
Ha ennyit vásárol: 3 vagy több db 850 Ft/db

DENIM Original Deo Spray 150 ml

Kényeztesse testét a férfiak számára készült Denim Original izzadásgátló kellemes illatával! Hagyja, hogy magával ragadja az eredeti és modern aroma, amelynek a lelke a narancs és a zsálya, kiegészítve a borostyán, a vetiver, a cédrusfa, a bergamott és atömjén illatával. Ez az izzadásgátló 24 órás frissítő hatást nyújt. Magabiztos és elegáns férfiak számára.

Legfontosabb jellemzők

  • Original izzadásgátló férfiak számára
  • 24 órás frissítő hatás
  • Intenzív és modern illat

Alkalmazása:
Használat előtt jól rázza fel! Tartsa függőlegesen a sprayt és kis fújásokat alkalmazva, 15 cm-es távolságból fújja a hónaljára!

Összetevők:

Alcohol denat., butane, propane, isobutane, perfume, isopropyl myristate, 2-methyl 5-cyclohexylpentalone, alpha-isomethyl ionone, citral, citronellol, coumarin, eugenol, geraniol, hexyl cinnamal, limonene, linalool

Figyelmeztetés:
Ne tegye ki nagy nyomásnak a tartályt! Napfénytől és 50°C-ot meghaladó hőmérséklettől távol tartandó! Ne lyukassza ki az üres tartályt és ne dobja tűzbe! Ne fújja nyílt lángba vagy forró tárgyra! Gyújtóforrástól távol tartandó (dohányzás is tilos)! Gyermekektől elzárva tartandó! Szembe ne kerüljön! Ne használja irritált bőrön! Használat előtt jól rázza fel! Tartsa a sprayt függőlegesen és 15 cm-es távolságból kisebb fújásokat alkalmazva fújja hónaljára!

 
 
 
4,8
44 vásárló értékelte
90 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Rendeltetés

Specifikációk Férfi

Típus

Típus Spray

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Funkcionalitás

Funkcionalitás Dezodor
Kód:  DEO113
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8008970004402
P-DC1-WEB5