Oldal frissítése

DENIM Original 250ml

4,7 77 értékelés
Szuper ár
890 Ft

DENIM Original 250ml

Denim Original férfi tusfürdő. A bergamott, zsálya és citrusfélék érzéki illatának kombinációjának köszönhetően érzéki élményben lesz része. A borostyán, a vetiver és a cédrusfa eredeti kombinációja intenzitásával és mélységével meg fogja Önt lepni. Zuhanyzás után bőrét hosszan frissnek és tisztának fogja érezni.

Legfontosabb jellemzők

  • Tusfürdő férfiaknak
  • Hosszan tartó frissesség érzését hagyja maga után
  • Bergamott, zsálya és citrusfélék illatának kombinációja
 

Összetétel:
Aqua, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, lauryl glucoside, sorbitol, disodium cocoamphodiacetate, parfum, peg-7 glyceryl cocoate, glycerin, sodium benzoate, sodium chloride, peg-40 hydrogenated castor oil, citric acid, lactid acid, disodium edta, sodium lactate, polyquaternium-7, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, alpha-isomethyl ionone, citronellol, coumarin, cinnamal, limonene, linalool, cl 14720, cl 42090.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Termék típusa

Termék típusa Tusfürdő

Típus

Típus Férfi

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló
Specifikáció Dermo

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Alkoholmentes, Parabénmentes
Kód:  SG253
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8008970004266

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10