Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

DENIM Original 100 ml

4,9 67 értékelés
3 790 Ft

DENIM Original 100 ml

Szeretnéd, hogy bőröd puha, sima és rugalmas legyen? Szereted a magával ragadó, megnyerő illatokat? Ha minőségi bőrápoló terméket szeretnél, ez a borotválkozás utáni arcszesz a tökéletes választás. Az aftershave üvege tökéletes kiegészítője lesz a kozmetikai termékeidnek és minden férfi örülni fog, ha ezzel ajándékozod meg. A DENIM termékek esetében számos változat közül választhatsz.

Legfontosabb jellemzők

  • Kellemes illatú
  • Ápolja a bőrt
  • Praktikus ajándék férfiaknak
 

Összetétel

alcohol denat., aqua, glycerin, parfum, peg-40 hydrogenated castor oil, propylene glycol, ethylhexyl salicylate, butyl methoxydibenzoylmethane, ethylhexyl methoxycinnamate, benzyl benzoate, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, citral, citronellol, coumarin, eugenol, geraniol, hexyl cinnamal, limonene, linalool, cl 47005, cl 15985

Paraméterek

Típus

Típus Arcvíz borotválkozás után
Kód:  HOL155
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8008970004051

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15