Oldal frissítése

DENIM Gold EdT 100 ml

4,8 18 értékelés
3 890 Ft

DENIM Gold EdT 100 ml

A Denim Gold parfüm finom ízű vaníliás aromája a modern férfi számára készült. Hagyományos, négyszögletes fekete fiolában található, ami ízléses arany csomagolást kapott. Ezt a kellemes illatot olyan férfiak számára készítették, akik a hanyag elegancia hívei, és farmerben is tökéletesen érzik magukat. A parfüm alkalmas a mindennapi viseletre, jó szolgálatot tesz a munkahelyen, sportolás vagy egyéb szabadidős tevékenység közben is. Kényeztesse magát ezzel az egyedülálló illattal, tegye fel férfiasságára a pontot!

Összetevők:

Fej: levendula, zöld tónusok, bergamot
Szív: tavirózsa, pacsuli
Bázis: cédrus, pézsma, vanília

Denim Gold, a férfiak  vonzereje

A kellemes illat a bergamott frissességéből, a zöld tónusok és az érzéki levendula egymásba olvadásából áll. A tavirózsa frissessége a pacsulival közösen egyesül a cédrus jellegzetes illatával, a pézsma pikáns aromájával és a csipetnyi vaníliás lehelettel. A parfüm nem szokványos csomagolásának köszönhetően könnyen tökéletes ajándékká válhat. Ajándékozzon olyan illatot, mely boldoggá teszi a férfit!

Összetevők:
Alkohol Denat,Aqua, Parfüm, PEG-40-hidrogénezett ricinusolaj, benzil-alkohol, benzil-szalicilát, kumarin, hexil-cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-ciklohexén karboxaldehid, limonén, linalool.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Fás

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  DEKO0956
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8008970038278

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20