Oldal frissítése

DAVIDOFF The Game EdT 100 ml

4,7 29 értékelés
Változat
Űrtartalom
100 ml
10 490 Ft

DAVIDOFF The Game EdT 100 ml

A Davidoff The Game egy luxus illat játékos férfiaknak. Ennek az eredeti kölnivíznek nemcsak a flakonja szép, de a tartalma is luxus!
A flakon exkluzív dizájnja arra utal, hogy a tartalma is egyedi lesz. Erős fekete üvegből készült, amelyen ezüst, szürke és fekete szatén téglalapok váltják egymást. Ez a különleges minta kaszinók hangulatát idézi, amihez a sikeres modern férfiak általában közel érzik magukat.
A tisztán férfias illat tartalmazza a borókabogyó és finom gin erőteljes tónusait. A fa tónusok eljátsszák a maguk különböző illatait, és egy csodálatos örvényben kapcsolódnak össze a vad írisszel. Ennek a csodás illatnak az erős alapja az ébenfa, amelyet a kölnivíz használata után még hosszú ideig érezni fog.
Ez az eredeti illat a modern, energikus férfihez illik, aki tele van energiával és életörömmel. Különösen az erős önbizalommal rendelkező férfiak értékelik, akik ragadozók és képesek a figyelem középpontjában állni. Engedje meg magának a luxust és az eredetiséget, megérdemli!


Összetétel:
Fej: gin, borókabogyó
Szív: írisz, fa tónusok
Bázis: ébenfa
Tartalom:
100 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Fás
Származási hely Svájc

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFH203
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3607341186805

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05