Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

DAVIDOFF Cool Water Sea Rose EdT 30 ml

4,7 7 értékelés
Változat
Űrtartalom
30 ml
Leárazás -9 %
6 290 Ft 6 890 Ft

DAVIDOFF Cool Water Sea Rose EdT 30 ml

A Davidoff Cool Water Sea Rose eau de toilette a 2013-as év illata, és az örök szerelem történetét közvetíti egy gyengéd és romantikus nő és az üde, hatalmas tenger között. Illata annyira édes és gyengéd, mégis magával ragadó, magasztalja a tisztaságot és a spontaneitást. Egy nő, aki a Cool Water Sea Rose illatot választja, tökéletes harmóniában él a természet szépségével, annak része és egyben a királynője is. Az érzéki pézsma bázis friss körte felhangokkal és a szívébe rejtett finom bazsarózsával - Davidoff Cool Water Sea Rose.
Friss és ártatlan mint a reggeli harmat, mély és titokzatos mint az óceán.
Összetétel:
Fej: körte
Szív: bazsarózsa
Bázis: pézsma
Térfogat:
30 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Svájc

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml
Kód:  KPFH255a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3607347462620

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10