Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

DAVIDOFF Cool Water EdT 40 ml

4,7 372 értékelés
Változat
Űrtartalom
40 ml 75 ml 125 ml 200 ml
7 990 Ft

DAVIDOFF Cool Water EdT 40 ml

Ha rajongásig szereted a kellemes férfi illatokat, akkor kimondottan hozzád illő lesz a népszerű DAVIDOFF eau de toilette. A lehengerlő DAVIDOFF férfi eau de toilette nem hagyja hidegen a körülötted lévő nőket. Az energikus, friss és intenzív citrus illat által új erőre kapsz és megfiatalít. Elsősorban a könnyedebb illatokat kedvelők körében népszerű. Nyiss a világra a megkapó DAVIDOFF eau de toilette-tel, amely bátorságot ad ahhoz, hogy kifejezd az érzelmeidet és megoszd az érzéseidet.

Eau de Toilette DAVIDOFF Cool Water EdT 40 ml ...

A népszerű DAVIDOFF Cool Water EdT 40 ml alapvető tulajdonságai

  • A felkapott DAVIDOFF eau de Toilette zamatos férfi illatjegyeket foglal magába
  • Az illat természetét alapvetően meghatározza a domináns citrusos tónusok keveréke
  • Támaszod lesz a mindennapokban a népszerű DAVIDOFF eau de toilette illat, amelynek származási helye Svájc
  • Térfogata: 40 ml
  • Engedd, hogy az illat kényeztessen alkalomtól függetlenül

A felkapott DAVIDOFF eau de toilette különleges illattal büszkélkedhet

Tapasztalj meg felejthetetlen érzéseket a népszerű DAVIDOFF eau de toliette illatával. A hangsúlyos citrusos elsődleges illatfajta a nem tipikusan válogatott összetevőknek köszönhetően felhívja magára a figyelmet. Származási helye Svájc. Az itt készített DAVIDOFF eau de toilette tele van energiával és érzékiséggel, amit bármilyen alkalomból megoszt veled. Az üveg űrtartalma 40 ml. Ezzel az eau de toilette-tel a hétköznapok során és ünnepi alkalmakkor is ragyogni fogsz. A társaság középpontja leszel akár egy munkaebéd, akár egy esti parti alkalmával.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Citrusos
Származási hely Svájc

Űrtartalom

Űrtartalom 40 ml
Kód:  KPFA519
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3414202000510

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15