Oldal frissítése

DAVID BECKHAM The Essence EdT 75 ml

4,7 27 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DAVID BECKHAM The Essence EdT 75 ml

A David Beckham The Essence parfüm egy csodálatos, férfias illat tele kalandokkal és kivételes pillanatokkal.  A parfüm egy elegáns üvegben  rejlik, mely a tisztaságot és a megismételhetetlen pillanat erejét sugározza. Ennek az eredeti aromának a férfias ereje tükrözi a motorokhoz és a gyorsasághoz kötődő szenvedélyt. A friss gyümölcsleheletű, energikus illatot a részletekre fordított figyelem és az üde, elegáns tónusok testesítik meg.  A parfüm kiválóan alkalmas a mindennapi használatra, de ugyanúgy megállja a helyét egy görbe estén, vagy a kivételes alkalmakkor. Nagyra értékelik majd azok a modern férfiak, akik állandó mozgásban vannak és az egyediség a szenvedélyük.

Az ibolya leveleinek illata összemosódik a levendula meleg tónusával és a grapefruit édeskés-kesernyés akkordjaival. Az alma üde zamata keveredik a kardamom titokzatos tónusaival és a lédús ananász édes aromájával. A kasmírfa simogató jegyei egyesülnek a pacsuli és a tonkabab eszenciájával. Az összetevők kavalkádja egy érdekes, határozott, mégis érzéki koktélt alkot, mely leveszi a nőket a lábukról. Borítsa be magát ezekkel az egyedi tónusokkal, melyek hosszan elkísérik!
 

Összetétel:

Fej: ibolya levelek, levendula,

Szív: alma, kardamom, ananász

Alap: kasmírfa, tonkabab, pacsuli


Kiszerelés:
75 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Fás
Illatösszetevők Ibolya, Levendula
Származási hely Anglia

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml
Kód:  KPFH491a
Termékszám:  3607342532045

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20