Oldal frissítése

DAVID BECKHAM Classic Blue EdT 90 ml

4,6 56 értékelés
6 790 Ft

DAVID BECKHAM Classic Blue EdT 90 ml

A David Beckham Classic Blue Eau de Toilette egy inspiráló illat a modern férfiak számára tervezve. Klasszikus összetevők modern elemekkel keverve, hogy egy harmonikus kompozíció jöjjön létre. Az illat minden kifinomult ízlésű, magabiztos férfihoz illik. A fás illat egy csipetnyi trópusi gyümölccsel kiegészítve jó választás a mindennapokra, de akár egy buliba vagy egy kétszemélyes romantikus vacsorára is alkalmas.

A frissítő gyümölcsös illat felfrissíti és ösztönzi testét és lelkét egyaránt. A grapefruit savanyúsága a friss ananásszal keveredik. Az ibolya szirmai tökéletesen illenek a zsályához, almához és muskátlihoz. A meleg kasmír fa és a pacsuli a tölgymohához illik, mindez megkülönböztető erővel bír, és elegáns hatást ad az illatnak. A Classic Blue lazává, magabiztossá és vonzóvá teszi Önt. Vegye körül magát az illattal és varázsoljon el minden nőt!
Összetevők:
Fej: grapefruit, ananász, ibolya szirmok
Szív: zsálya, alma, muskátli
Alap: kasmír fa, pacsuli, tölgymoha

Kiszerelés:
90 ml-es

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Fás
Illatösszetevők Ibolya
Származási hely Anglia

Űrtartalom

Űrtartalom 90 ml
Kód:  KPFH606c
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3607349938079

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15