Oldal frissítése

Danish Design IV62Q1023

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Danish Design IV62Q1023

Danish Design IV62Q1023 hölgyek órák, lenyűgözi egyszerű és elegáns feldolgozott miatt. Alkalmas mindennapi viselet, valamint egy üzleti tárgyalás vagy egy esti baráti. Órák összes funkció elemes és ásványi üveg.Az eset kerámiából és óra funkciók fehér arc, amely jól illeszkedik a fehér öv kerámiából készült.
Az óra vízálló, így használhatja korlátozás nélkül a nyáron a víz, a vízi sportok, a medencében, vagy hogy azokat biztonságosan navigálni a szabadban eső.Szép csomagolás ideális, mint egy nagy ajándék, hogy a megbízhatóság és a funkcionalitás örömet minden címzettnek. Adj egy eredeti órát stílusosan!
 
Jellemzők:
elsődleges
típus:
analóg
üveg:
ásványi
Ház:
kerámia
szíj:
kerámia
vízálló:
30 m
áramellátás:
akkumulátor
Dial Szín:
fehér
Szín Szíj:
fehér
 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO2562
Termékszám:  IV62Q1023

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05