Oldal frissítése

Danish Design IV12Q1081

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Danish Design IV12Q1081

Női órák Danish Design IV12Q1081 nagyon népszerű miatt az egyszerűség, az elegancia és a skandináv design. Excel új design és elegáns kombinációja kontrasztos színek, azaz a fehér és piros. A domináns jellemzője az analóg számlap kör alakú, ami mögött van a szilárd ásványi üveg. Az ügy készült kiváló minőségű rozsdamentes acélból egészíti ki a fehér bőrszíjjal.
A modern órák is fel vannak szerelve, vízálló 3 ATM, ezért ellenállnak a fröccsenő víz és az eső. Ez hajtja a nagy teljesítményű akkumulátor a karikacsapás. Díszítsük eredeti és funkcionális kiegészítő, amely tökéletesen kiegészíti minden ruhát.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Rendeltetés

Típus Uniszex

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO4489

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20