Oldal frissítése

Daniel Klein DK11033-3

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Daniel Klein DK11033-3

A stílusos kiegészítő a modern ruhát hölgyek karóráknak analóg DK11033-3 ezüst tónusú csillogó fehér kövek a márka Daniel Klein. Órák ragyog, mint egy ékszer a kezét, de nem elrejteni azok gyakorlati fontossága mutatók az idő. Női karóra az aktuális trend testesítik elemeit minőség és stílus, és díszítik minden modern nő. Ásványi üveg erős és karcálló, köszönhetően a keveredés a szilícium. Dámské hodinky mají vodotěsnost 3 ATM. Futó óra tápellátását óraszerkezet típus QUARTZ akkumulátort.

Magyarázata vízmentességére órák

  • Vízzáró jelzi a jellemzői az óra tokját nem feküdt a víz és a nedvesség.Vodotěstnost 3 ATM egy órát Daniel Klein DK11033-3 azt jelenti, hogy az óra nem alkalmas mélytengeri búvárkodás és úszás, de ellenáll locsolás vízcseppek, például akkor, ha kézmosás.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO9032
Termékszám:  8680161480624

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10