Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

DANDY Black Gel 1 (50 ml)

3,5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DANDY Black Gel 1 (50 ml)

A DANDY Black Gel  olyan férfiak számára készült, akik szeretnék elfedni ősz hajszálaikat, és helyreállítani hajuk és szakálluk természetes megjelenését. A fokozott fényességű fekete gélt a haj vagy a szakáll szürkés vagy sárgás árnyalatainak ellensúlyozására alkották meg. Fekete színének köszönhetően a fáradt és halvány hajat újra fiatalos megjelenésűvé varázsolja. Az organikus máklevél kivonatával gazdagított kompozíció puhítja a hajat, és láthatatlan réteget hoz létre felszínén, amely megvédi a haj szerkezetét a kedvezőtlen külső hatásokkal szemben. A DANDY intenzív fekete tonizáló gél elfedi az ősz hajszálakat és a lenövést, miközben kellemes fényt kölcsönöz a hajnak.

A DANDY Black Gel hajzselé legfőbb jellemzői

  • DANDY Black Gel hajra és szakállra, férfiak számára
  • elfedi az ősz hajszálakat és a sárgás árnyalatokat
  • újra fiatalos megjelenést kölcsönöz a hajnak
  • organikus máklevél kivonatot tartalmaz, amely védi a hajat a külső hatásoktól
  • A gél kellemes fényt ad a hajnak
  • A DANDY hajzselével otthonod kényelmében színezheted hajad

Alkalmazás:
Vigyél fel szükséges mennyiségű gélt a mosott és száraz hajra illetve szakállra addig, amíg a kívánt formát ki nem alakítod. A rögzítés növeléséhez keverd össze a gélt a DANDY Sculpture Gel zselével.

Összetétel:
Aqua, Alcohol Denat.,VP/VA Copolymer, Glycerin, Carbomer, VP/PEG-12, Dimethicone, Triethanolamine, Parfum, Papaver Rhoeas Petal Extract, Acid Black 1, Acid Orange 7/D& C Orange 4, Acid Violet 43 (Acid Violet 43/Ext. D&C Violet 2), CI18050, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Limonene, Coumarin


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Árnyalat

Árnyalat Fekete

Tulajdonságok és efektek

Időtartam Lemosható
Festési mód Lenövés vagy ősz hajszálak elfedése
Tulajdonságok és összetétel Természetes összetevők és olajok
Festék állaga Gél

Terméktípus

Terméktípus Formázó gél
Kód:  KSVL3481
Termékszám:  80317043

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15