Oldal frissítése

CUBA Prestige Black EdT 90 ml

4,3 15 értékelés
3 090 Ft

CUBA Prestige Black EdT 90 ml

A Cuba Prestige Black Eau de Toilette egy csodálatosan friss illat férfiaknak. Az illat tároló palackja három összeillesztett szivart formáz. Ahogy a neve is sugallja, ez az illat nagy presztízsű, a különlegesen kialakított parfümös üvegtől az egyedülálló illatig. Friss jegyek keverednek a ritka erdők illatával, ezzel olyan újdonságot hozva létre, melyet minden modern férfi örömmel fogad majd. Az illat ideális a mindennapi viselethez, valamint akár üzleti tárgyalásra vagy egy baráti vacsorához. Kényeztesse magát ezzel a luxus palackban érkező vonzó illattal!
Az édes és keserű grapefruit illata finoman keveredik a bergamottal. A lédús licsi összeolvad a friss menta és jázmin vízzel. Az illat hosszan tartó alapjában a ritka fás jegy, ámbra és fűszeres pézsma keveredik. A különböző illatok tökéletesen egészítik ki egymást, és alkotnak harmonikus egészet, ami kellemesen felfrissít, egyfajta nyugalmat és kényelmet biztosít.
Fedezze fel ezt az illatot, melybe azonnal beleszeret, és élvezze a gyönyörű nők odaadó figyelmét!
Összetevők:Fej: grapefruit, bergamottSzív: licsi, menta, jázmin vízBázis: ritka fás, ámbra, pézsma
Kiszerelés:
90 ml-es

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Aromás
Illatösszetevők Bergamott, Jázmin, Menta
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 90 ml
Kód:  KPFH384a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5425017735748

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20