Oldal frissítése

CUBA Magnum Gold EdT 130 ml

4,6 17 értékelés
3 390 Ft

CUBA Magnum Gold EdT 130 ml

Cuba Magnum Gold Eau de Toilette férfi illat a levendula és a páfrányok jegyében készült. Az elegáns barna csomagolásban Kubai szivar alakú parfümös palack rejtőzik. Az eredeti illat ideális olyan férfiak számára, akik a legtisztább formában szeretik a természetes illatokat. Az illataroma lédús, meleg és érzéki. Különleges csomagolásának és férfias illatának köszönhetően ez az eau de toilette minden férfi számára tökéletes ajándék.
Az illatjegyek összetétele kifinomult, a különböző akkordok tökéletesen érvényesülnek. A páfrány illata óvatosan keveredik a bergamottal. A levendula meleg illata tökéletesen egészíti ki a borókát és friss akkordként adódik hozzá a lédús ananász illat. Az kompozíció egyes akkorjai kiemelik a parfüm erős alapját képező a muskátlit. Egyedi, tartós és nagyon férfias illat, mely alkalmas az esti programokhoz és a mindennapi viseletre is. Ez az illat hosszan tartó, kellemes illatával körülveszi Önt, és egész este vonzza a női tekinteteket. Burkold be magad ebbe a kellemes illatba és örvendeztesd meg a gyönyörű nőket!
Összetétel:Fej: páfrány, bergamot, ananászSzív: levendula, borókaBázis: muskátli
Kiszerelés:
130 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Aromás
Illatösszetevők Bergamott, Levendula
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 130 ml
Kód:  KPFH389a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5425017731962

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10