Oldal frissítése

CUBA Grey EdT 100 ml

4,8 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CUBA Grey EdT 100 ml

A Cuba Grey eau de toilette egy friss illat férfiaknak, eredeti csomagolásban. A kubai szivar alakú palack elegáns szürke csomagolásban rejtőzik. Az egzotikus, friss illat illik a romantikus férfiakhoz, akik szeretik a nyári erdő természetes illatát. Az eredeti csomagolásban rejtőző friss, természetes illat megfelelő ajándék minden férfinak. 

Az illat tónusainak összetétele minimalista, így az egyéni akkordok még inkább kitűnnek. A vetiver enyhén keveredik az érzéki levendula illatával, és az egész kompozíciót az erős fás bázis teszi teljessé. A friss, de nagyon férfias illat hosszan tart, így alkalmas esti és napközbeni viseletre is. Ez az illat kellemesen körülvesz és vonzza a nők figyelmét. Fedezd fel a természet illatát és élvezd a nők figyelmét!


Összetétel:

Fej: vetiver

Szív: levendula

Bázis: fás tónusok

 

Űrtartalom:

100 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Fás
Illatösszetevők Levendula
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFH344a
Termékszám:  5425017736233

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20