Oldal frissítése

CUBA City Miami EdT 35 ml

2 490 Ft

CUBA City Miami EdT 35 ml

Ha szereted a kellemes férfi illatokat, akkor a legjobb ajánlatunk Neked a népszerű Cuba Paris eau de toilette. A macsós Cuba Paris férfi eau de toilette társad lesz minden kihívást jelentő feladatban. A fás összetevők egyedülálló kombinációja erős, mégis finom illatot eredményez, amely minden érzékszervre hat. Előnyei közé tartozik a melegség, a frissesség, a lágyság, ezen felül erős és tartós. Számolj le a kötöttségekkel a megkapó Cuba Paris eau de toilette-tel, amely az egyéniséget és a belső erőt hangsúlyozza.

Eau de Toilette CUBA City Miami EdT 35 ml ...
Eau de Toilette CUBA City Miami EdT 35 ml ...

A kiváló CUBA City Miami EdT 35 ml főbb előnyei

  • A megkapó Cuba Paris eau de Toilette zamatos férfi tónusokat egyesít
  • Tipikus illatfajtája a domináns fás tónusok kombinációja
  • Az eleganciát és a pompát egyesíti a népszerű Cuba Paris eau de toilette illat, amelynek származási helye Franciaország
  • Űrtartalma: 35 ml
  • Hagyd, hogy a magával ragadó illat kényeztessen Téged

A méltán híres Cuba Paris eau de toilette különleges illattal büszkélkedhet

Dobd fel a napodat és változtass egy pillanatot felejthetetlen élménnyé a népszerű Cuba Paris eau de toliette illatával. A meghatározó fás elsődleges illatfajta az egyszerű hétköznapokat is felejthetetlen élménnyé varázsolja. Származási helye Franciaország. Az itt készített Cuba Paris eau de toilette energiát és érzékiséget rejt magában, amelyet bármikor megoszt veled. Az üveg térfogata 35 ml. Az eau de toilette elkísér Téged egy fárasztó munkanapon és különleges eseményen egyaránt. Kápráztasd el vele a környezetedet egy munkaebéd alkalmával vagy egy esti partin.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Fás
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 35 ml
Kód:  BRmisc3385
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5425017733638

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20