Oldal frissítése

COTY Pret á Porter Original EdT 100 ml

4,5 2 értékelés
3 790 Ft

COTY Pret á Porter Original EdT 100 ml

Ha szívesen választod a kellemes női illatokat, akkor tökéletes lesz számodra a népszerű Pret á Porter eau de toilette. A bűbájos Pret á Porter női eau de toilette megadja a szükséges önbizalmat minden egyes naphoz. A virágos jegyek olyanok, mint a frissen szedett virágok simogatása. Ez a finom illat támogatja és fokozza érzéseidet és aktuális hangulatodat. Karizmatikus, újszerű, varázslatos keleti illatával vonzza a tekinteteket. A tömegben azonnal felismerhető a többi illat között. Hagyd magad mögött a konvenciókat a megkapó Pret á Porter eau de toilette-tel, amely bátorságot ad ahhoz, hogy kifejezd az érzelmeidet és megoszd az érzéseidet.

A kiváló COTY Pret á Porter Original EdT 100 ml fontosabb paraméterei

  • A felkapott Pret á Porter eau de Toilette zamatos női illatjegyeket tartalmaz
  • Az uralkodó illatfajta a domináns keleti illatjegyek keveréke
  • A fő összetevőt harmonikusan egészíti ki a másodlagos, virágos illatjegyek kombinációja
  • A további illatösszetevők közé tartozik még a kellemes ibolya, frézia, kardamom, magnólia, szerecsendió, bors, narancs, rózsa és szantálfa
  • Hagyd, hogy magával ragadjon a népszerű Pret á Porter eau de toilette illat, amelynek származási helye Amerika
  • Térfogata: 100 ml
  • Csak rajtad múlik, milyen alkalomból választod ezt a megkapó illatot

A méltán híres Pret á Porter eau de toilette elragadó illattal büszkélkedhet

Tapasztalj meg felejthetetlen érzéseket a népszerű Pret á Porter eau de toliette illatával. A meghatározó keleti elsődleges illatfajta és az esszenciális virágos másodlagos illatfajta a teljes nap folyamán kellemes érzést biztosítanak az összetevők gondos kiválasztásának köszönhetően. Miközben élvezed a diszkrét illat első leheletét, olyan illatjegyek üde elegye, mint a zamatos ibolya, frézia, kardamom, magnólia, szerecsendió, bors, narancs, rózsa és szantálfa, fokozza az átélt élmény erejét. Származási helye Amerika. Az itt készített Pret á Porter eau de toilette helyreállítja az önbizalmat és energiát ad. Az üveg térfogata 100 ml. Az eau de toilette kiválóan megállja a helyét a hétköznapok során és hivatalos eseményeken egyaránt. Lenyűgöző leszel vele az első randin, egy romantikus estén vagy egy vad buliban.

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Keleti
Illatösszetevők Ibolya, Frézia, Kardamom, Magnólia, Szerecsendió, Bors, Narancs, Rózsa, Szantálfa
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  BRmisc3139
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3607347594000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10