Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

CONCEPT PN1000, zöld

3,6 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CONCEPT PN1000, zöld

Szeretnél gyönyörű és puha sarkakat, mintha egy pedikűr szalonból léptél volna ki? Az igényes zöld színben kapható Concept PN1000 elektromos reszelő segít elérni ezt a célt. A vízálló kialakításnak köszönhetően a reszelő ideális a lábápoláshoz, de akár nedves pedikűrhöz is használhatod. Két sebességfokozat áll a rendelkezésedre, amelyeket kényelmesen változtathatsz az igényeidnek megfelelően. Fontos előnye, hogy a levehető fejet bármikor eltávolíthatod és kicserélheted egy újra. Egyrészt a kétpercenként aktiválódó automatikus kikapcsolás funkció felel a biztonságos használatért, másrészt a készülék biztosítékkal is rendelkezik. Ez akkor lép működésbe, ha túl nagy nyomást gyakorolsz a lábra. A Concept PN1000 reszelő erős Li-Ion akkumulátort kapott, amelyet a csomagban található USB-kábel segítségével tölthetsz fel.


Levehető fej

Vízálló kialakítás

Két sebességfokozat


A Concept PN1000 elektromos reszelő legfontosabb jellemzői

  • Hatékony lábápolás
  • Ergonomikus fogantyú a könnyű és kényelmes használat érdekében
  • Megszabadít a bőrkeményedéstől és a száraz bőrtől
  • Levehető, henger alakú forgófej
  • Rendszeres használata megakadályozza a bőr berepedezését és a bőrkeményedések kialakulását
  • Vízálló kialakítás
  • A reszelő két sebességet kínál
  • Automatikus kikapcsolás 2 perc elteltével
  • Biztonsági kikapcsolás, ha erősen rányomod a bőrre
  • A csomag praktikus védőkupakot és higiénikus tároló tokot is tartalmaz
  • Töltési idő: 5 óra

Hatékony lábápolás

Kényeztesd magadat és a sarkaidat szakszerű eszközzel az otthonod kényelmében. A Concept PN1000 elektromos sarokreszelő nagyszerű segítség mindenkinek, aki száraz bőrtől és bőrkeményedésektől szenved. Az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően a reszelő használata rendkívül kényelmes. A henger alakú forgófej hatékonyan távolítja el a száraz és megkeményedett bőrt. Ezenkívül a Concept PN1000 reszelő rendszeres használata megakadályozza a bőr további berepedezését, valamint a bőrkeményedések és egyéb bőrproblémák kialakulását.

A nagy teljesítményű Concept PN1000 elektromos reszelő két sebességfokozattal rendelkezik

A Concept PN1000 elektromos sarokreszelő kiváló minőségű kivitelezésével és remek zöld színével bizonyára elnyeri a tetszésedet. Az elektromos reszelő további előnye a vízálló kialakítás, amelynek köszönhetően a készülék rendkívül könnyen és gyorsan tisztítható, hiszen elegendő folyó víz alatt átöblíteni. A Concept PN1000 reszelő két sebességet kínál, amelyek közül az igényeidnek megfelelően választhatsz. Ha a forgófejet már nem találod elég élesnek, egyszerűen csak távolítsd el, és cseréld ki egy újra. Az automatikus kikapcsolás funkció 2 perc működés után gondoskodik a biztonságról a használat során. A láb felsértésének a megakadályozása érdekében a Concept PN1000 biztozítékkal is rendelkezik, amely akkor aktiválódik, ha túl erősen nyomod a reszelőt a bőrödre. A készülék erős Li-Ion akkumulátorát a mellékelt USB-kábel segítségével töltheted fel. Az elektromos reszelőt bárhová magaddal viheted, ugyanis a higiénikus tárolás érdekében praktikus védő kupakok és tokot is kapsz a csomagban.

Tapinthatóan puha és sima sarkak

Javasoljuk, hogy a sarkak lereszelése előtt áztasd a lábadat meleg vízben. A meleg víz puhítja a bőrt és hatékonyabbá teszi a Concept PN1000 reszelő használatát. A lábfürdő után töröld szárazra a lábadat egy törölközővel majd kezdd el a reszelést. A Concept PN1000 elektromos reszelőn egyszerűen válaszd ki a két sebesség egyikét, és finoman mozgasd a forgófejet a sarkadon és talpadon. Ennek eredményeként puha és sima sarkakkal büszkélkedhetsz majd.

További információ:

Feszültség: 5 V
Áram: 1000 mA
Akkumulátor: Li-Ion
Töltési idő: 5 óra
Védőkupak
Tok
Tisztító kefe
Tömege: 0,148 kg
Színe: zöld


Paraméterek

Tápellátás

Áramforrás Akkumulátoros

Sebességek száma

Sebességfokozat 2

Tulajdonságok

Tulajdonságok Nedves pedikűrhöz
Kód:  CONEP341
Termékszám:  PN1000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05