Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

COLORWIN Világosbarna

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

COLORWIN Világosbarna

A COLORWIN VILÁGOSBARNA hajszínező spray nagyszerű segítséget jelenthet azoknak a nőknek, akik festetik a hajukat, és mindig makulátlan megjelenésre vágynak még a hajfestés előtti időszakban is. A termék másodpercek alatt fedi el az ősz hajtöveket és a lenövéseket, tökéletesen megy a haj természetes hajszínéhez. A különleges szórófejes kialakításának köszönhetően nagyon könnyen alkalmazható, csupán fújd rá azokra a részekre, ahol a lenövés látható. A spray biztonságos, gyorsan szárad, ellenáll az izzadságnak és nagyon kíméletes a hajhoz, tehát nem nehezíti el azt. Használat után egyszerűen mosd ki a hajadat samponnal. A termék összetételét természetes ásványi pigmentekkel gazdagították.Peroxid-ammónia- és azofesték mentes. A 75 ml-es kiszerelés körülbelül 50 használatra elegendő.

A COLORWIN VILÁGOSBARNA hajszínező spray az ősz és lenőtt hajtövek elfedésére sötétbarna és fekete hajon legfőbb jellemzői

  • Az ősz hajszálak és a lenövések azonnali elfedésére
  • Könnyű alkalmazás a speciális spray segítségével
  • Biztonságos és nagyon kíméletes a hajjal
  • Samponnal kimosható
  • Természetes ásványi pigmenteket tartalmaz
  • 50 használatra elegendő

Használat:
Rázd össze jól körülbelül öt másodpercig a használat előtt. Vidd fel száraz hajra kis adagokban 10-15 cm-es távolságból, amíg a kívánt területet egyenletesen le nem fedted. A termék másodperceken belül megszárad a hajadon, hatása a következő hajmosásig tart. Az alkalmazás és a száradás után gyengéden töröld meg a hajadat egy zsebkendővelvagy óvatosan fésüld át. 
Kiszerelés:
75 ml
Összetétel:
Butane, Methylal, Propane, Isobutane, CI 77491, CI 77499, CI 77492, Parfum, Triethoxycaprylylsilane




Paraméterek

Árnyalat

Árnyalat Barna

Tulajdonságok és efektek

Időtartam Lemosható
Festék állaga Spray

Mosási adagok száma

Mosási adagok száma 1
Kód:  KSVL3437
Termékszám:  8594185050025

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05