Oldal frissítése

COLORWIN BLOND

1,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

COLORWIN BLOND

A COLORWIN BLOND hajszínező spray nagyszerű segítséget jelenthet azoknak a nőknek, akik festetik a hajukat, és mindig makulátlan megjelenésre vágynak még a hajfestés előtti időszakban is. A termék másodpercek alatt fedi el az ősz hajtöveket és a lenövéseket, tökéletesen megya haj természetes hajszínéhez. A különleges szórófejes kialakításának köszönhetően nagyon könnyen alkalmazható, csupán fújd rá azokra a részekre, ahol a lenövés látható. A spray biztonságos, gyorsan szárad, ellenáll az izzadságnak és nagyon kíméletes a hajhoz, tehát nem nehezíti el azt. Használat után egyszerűen mosd ki a hajadat samponnal. A termék összetételét természetes ásványi pigmentekkelgazdagították. Peroxid-ammónia- és azofesték mentes. A 75 ml-es kiszerelés körülbelül 50 használatra elegendő.

A COLORWIN BLOND hajszínező spray az ősz és lenőtt hajtövek elfedésére szőke hajon legfőbb jellemzői

  • Az ősz hajszálak és a lenövések azonnali elfedésére
  • Könnyű alkalmazás a speciális spray segítségével
  • Biztonságos és nagyon kíméletes a hajjal
  • Samponnal kimosható
  • Természetes ásványi pigmenteket tartalmaz
  • 50 használatra elegendő

Használat:
Rázd össze jól körülbelül öt másodpercig a használat előtt. Vidd fel száraz hajra kis adagokban 10-15 cm-es távolságból, amíg a kívánt területet egyenletesen le nem fedted. A termék másodperceken belül megszárad a hajadon, hatása a következő hajmosásig tart. Az alkalmazás és a száradás után gyengéden töröld meg a hajadat egyzsebkendővel vagy óvatosan fésüld át. 
Kiszerelés:
75 ml
Összetétel:
Butane, Methylal, Propane, Titanium Dioxide, Isobutane, CI 77492, CI 77491, CI 77499, Triethoxycaprylylsilane, Mica, Parfum




Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml

Árnyalat

Árnyalat Szőke

Tulajdonságok és efektek

Időtartam Lemosható
Festési mód Lenövés vagy ősz hajszálak elfedése
Festék állaga Spray

Mosási adagok száma

Mosási adagok száma 1
Kód:  KSVL3435
Termékszám:  8594185050032

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10