Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

CLINIQUE Take The Day Off Cleansing Balm tisztító balzsam 125 ml

5 5 értékelés
11 490 Ft

CLINIQUE Take The Day Off Cleansing Balm tisztító balzsam 125 ml

A Clinique 1968-ban került piacra termékeivel, és hamar a kozmetikai- és parfümipar vezető márkái közé került. Termékeire a világ minden táján nagy a kereslet, kozmetikumairól pedig köztudott, hogy minden bőrtípusra külön-külön testreszabott ápolást biztosítanak, így mindenki választani tud magának.


A könnyed, hamar beszívódó Clinique Take The Day Off tisztító balzsam a szem- és arcsminket, sőt a fényvédőt is könnyen eltávolítja. Felvitel után tömény balzsamról finom folyékony olajra változik. A balzsam könnyű textúrája tökéletesen eltávolítja az arcról és a szemről a tartós sminket. Minden bőrtípusra alkalmas, nem zsírosítja és nem szárítja ki a bőrt. Kényeztesd bőröd ezzel a hihetetlenül finom luxusbalzsammal sminkeltávolítás közben.

Hatása:
Tökéletesen tiszta bőr. Nem marad semmilyen szennyeződés, smink vagy fényvédő az arcon vagy a szemhéjon.
Használata: Vidd fel az ujjaid segítségével a száraz bőrre, majd mosd le meleg vízzel.
Bőrtípus: Minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is
Térfogat: 125 ml



Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml

Típus

Terméktípus Arctisztító tej
Kód:  KSPL0715a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  20714215552
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05