Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

CLINIQUE Anti-folt arctisztító tonik 200 ml

4,4 11 értékelés
7 590 Ft

CLINIQUE Anti-folt arctisztító tonik 200 ml

Az Anti-folt Solutions arctisztító tonik a Clinique Anti-Blemish Solutions terméksorozatába tartozik. Ezen termékek célja, hogy hatékonyan kezelje a pattanásos bőrt. Az Anti-folt Solutions arctisztító tonik a teljeskörű arctisztító rutin második lépéseként ajánlott, az Clinique Anti-folt arctisztító hab után.
Speciális összetevőinek köszönhetően eltávolítja az elhalt hámsejteket, miközben csökkenti a felesleges faggyút és tisztítja a pórusokat, így szüntetve meg az akne két fő okozóját (a faggyút és az eltömődött pórusokat). Továbbá puhítja a bőrt a különleges olaj-megkötő púdernek köszönhetően, valamint csökkenti a bőrpírt és az irritációt. A teljeskörű ápolásnak köszönhetően, a bőr tiszta lesz, matt és bőrpírtől mentes.
Hatóanyag:
Aktív por, amely azáltal puhítja a bőrt, hogy felszívja a felesleges olajat. Ezen kívül csökkenti a bőrpírt és megakadályozza a bőr irritációját.
Hatásai:
A bőr csillogásmentes, a pórusok tiszták, a bőrpír és irritáció fokozatosan eltűnik.
Alkalmazás:
Alkalmazza a megtisztított arcon, ajánlott az Anti-folt arctisztító hab után.
Ajánlás:
Az optimális hatás érdekében használja a Clinique Anti Blemish Solutions termékcsalád további tagjait is.
Bőrtípus:
Alkalmas minden bőrtípusra, még érzékeny bőrre is.
Kiszerelés:
200 ml-es

Összetétel:
Active Salicylic Acid (1.5%), Other: Water, Alcohol Denat., Nylon-12, Butylene Glycol, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel), Laminaria Saccharina Extract, Caffeine, Sucrose, Glycerin, Barium Sulphate, 10-Hydroxydecanoic Acid, Silica, Disodium EDTA, Benzalkonium Chloride

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Atópiás és ekcémás, Problémás

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Hatás

Hatás Pórusösszehúzó, Tisztító
Kód:  KSPL0174
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  20714281113
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15