Oldal frissítése

CLINIQUE Anti-Blemish Solutions Oil-Control Cleansing Mask 100 ml

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CLINIQUE Anti-Blemish Solutions Oil-Control Cleansing Mask 100 ml

A Clinique Anti Blemish Solutions Oil - Control Cleansing Mask a Clinique márka Anti Blemish Solution termékcsaládjának része, amelyet kifejezetten a pattanásos bőr kezelésére fejlesztettek ki.

A Clinique Anti Blemish Solutions Oil - Control Cleansing Mask aktívan ellensúlyozza az akne kialakulását, segít a már meglévő pattanások gyógyításában és eltávolítja a felesleges zsírt illetve fényt a bőrről. Természetes agyag kivonatokkal teli hatékony kialakításának köszönhetően segít kitisztítani az eltömődött pórusokat. Az alkalmazás után a bőrtiszta és puha lesz. 


Aktív hatóanyagai:

Az agyag kivonat aktívan tisztítja a bőrt, eltávolítja a szennyeződéseket a pórusokból, és az aknék kialakulása ellen hat.

Hatásai:

A bőr mélyen megtisztul, a pórusok összehúzódnak, a bőr mentesül a felesleges zsírtól, pattanásoktól, és a pattanások fokozatosan gyógyulnak.

Alkalmazása:

Alkalmazd a megtisztított arc egész területén, elkerülve a szem környékét. Hagyd öt percig hatni, majd öblítsd le.

Javaslat:

Az optimális hatás érdekében javasoljuk a Clinique Anti Blemish Solutions termékcsalád más termékeinek használatát. A maszk felvitele előtt, ajánlott peeling maszkot felvinni a már megtisztított bőrre.

Bőrtípus:

A maszkot bőrtípustól függően ajánlott különböző időközönként alkalmazni. Száraz bőr esetén ajánlott a  maszkot legalább heti egy alkalommal használni, kombinált bőr esetén hetente kétszer, zsíros bőr esetén három vagy több alkalommal ajánlott hetente használni. Az olajmentes, nem irritáló összetételének köszönhetően a maszk érzékeny bőrre isalkalmas, hiszen nem szárítja és nem irritálja a bőrt.

Kiszerelés:

100 ml

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Típus

Típus Lemosható

Bőrtípus

Bőrtípus Problémás

Hatás

Hatás Tápláló, Bőrnyugtató, Világosító, Tisztító
Kód:  KSPL0177
Termékszám:  20714336615
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10