Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

CLINIQUE Anti-Blemish Solutions Clearing Concealer 02 (10 m)

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CLINIQUE Anti-Blemish Solutions Clearing Concealer 02 (10 m)

Az Anti-Blemish Solutions Clearing Concealer korrektor 02-es árnyalata bármely típusú közepes tónusú bőrtípusra alkalmas. Nagyon könnyű textúrával rendelkezik, mégis elfedi a bőr minden hibáját, beleértve a szem alatti karikákat is. Megbirkózik a kipirosodással, és kiegyenlíti a szem körüli bőr tónusát. A CLINIQUE korrektor pattanásokra hajlamos érzékeny bőrre is alkalmas, mivel elősegíti a gyógyulást és megakadályozza kialakulásukat. Önállóan is felvehető, de smink alá is alkalmazhatod. Nem tömíti el továbbá a pórusokat, valamint olajmentes és hipoallergén készítmény.

Az Anti-Blemish Solutions Clearing Concealer korrektor legfőbb jellemzői

  • A Clinique korrektor 3 színben kapható
  • A 02 árnyalat közepes tónusú bőrre alkalmas
  • A könnyű textúra elfedi a bőr minden hiányosságát
  • Elfedi a szem alatti karikákat, valamint segít gyógyítani és megelőzni a pattanásokat
  • Az Anti-Blemish Solutions Clearing Concealer nem tömíti el a pórusokat, olajmentes készítmény, továbbá minimalizálja az allergiás tüneteket
  • A korrektort külön is felviheted vagy alapozó alá is használhatod

Használata:
Vidd fel a bőrre és óvatosan ütögesd be a fedést igénylő terület bőrébe. A legjobb eredmény elérése érdekében próbálj ki más Anti-Blemish Solutions termékeket is.

Összetétel:
Water\Aqua\Eau , Butylene Glycol , Cetyl Esters , Stearic Acid , Kaolin , Glyceryl Dilaurate , Hydrogenated Polyisobutene , Steareth-21 , Laminaria Saccharina Extract , Caffeine , Peg-150 Pentaerythrityl Tetrastearate , Steareth-2 , Glyceryl Stearate , Lecithin , Acetyl Glucosamine , Cellulose Gum , 10-Hydroxydecanoic Acid , Magnesium Aluminum Silicate , Silica , Xanthan Gum , Aminomethyl Propanediol , Simethicone , Tocopheryl Acetate , Disodium Edta , Phenoxyethanol , Potassium Sorbate , [+/- Mica , Titanium Dioxide (Ci 77891) , Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499) , Chromium Hydroxide Green (Ci 77289)] <ILN38558>


Paraméterek

Csomagolás

Űrtartalom 10 ml

Típus

Típus Korrektor

Specifikáció

Specifikáció Dekorkozmetikum, Luxus kozmetikum
Bőrtípus Minden bőrtípusra
Üzemidő 16 óra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Simító, Nem tömíti el a pórusokat

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Konzisztencia

Konzisztencia Folyékony

Fedés

Védelem Közepes fedésű

Árnyalat

Árnyalat Light
Kód:  KSDE0307-a
Termékszám:  20714330934
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15