Oldal frissítése

CLINIQUE Airbrush Concealer 20 Illuminator 1,5 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CLINIQUE Airbrush Concealer 20 Illuminator 1,5 ml

Az 1,5 ml-es CLINIQUE Airbrush Concealer 20 Illuminator luxus korrektor megbízhatóan fedi el a bőrhibákat, például a szem alatti karikákat, a pattanásokat, a pigmentfoltokat és a vöröses foltokat egyaránt. Azonnal csökkenti a finom vonalakat illetve a ráncokat, és egységes, sima és puha bőrt eredményez. A fényt tökéletesen visszatükröző mikrorészecskéknek köszönhetően az arc ragyogóvá válik. Puha, krémes textúrája tökéletesen tapad a bőr felületéhez. A forgóecset mechanizmus segítségével a korrektort könnyen felviheted a bőrre. A CLINIQUE Airbrush Concealer könnyed korrektort primerként is használhatod a szemhéjfesték alatt. A terméket szemészetileg tesztelték.

A CLINIQUE Airbrush Concealer 20 Illuminator korrektor legfőbb jellemzői

  • Nagyon jó fedésű CLINIQUE Airbrush Concealer luxus korrektor minden bőrtípusra
  • Hatékonyan fedi el a bőrhibákat, például a szem alatti karikákat, pattanásokat vagy pigmentfoltokat
  • A fényvisszaverő mikrorészecskék ragyogó bőrt eredményeznek
  • Azonnal mérsékli a finom vonalakat és a ráncokat
  • A finom krémes textúráját könnyen felviheted a bőrre, azonnal megtapad a bőrön
  • A korrektort primerként is használhatod a szemhéjfesték alatt
  • A praktikus forgóecset mechanizmus gondoskodik az egyszerű használatról

Árnyalat:
20 Illuminator
Használat:
Alkalmazd szükség szerint a problémás területeken, az ujjbegyeid segítségével oszlasd el.
Bőrtípus:
A termék minden bőrtípusra alkalmas.
Összetétel:
Dimethicone, Water\Aqua\Eau, Isopentyldiol, Polymethylsilsesquioxane, Trisiloxane, Methyl Trimethicone, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Phenyl Trimethicone, Tribehenin, Peg-10 Dimethicone, Hydrogenated Polyisobutene, Silica, Lecithin, Polysilicone-11, Lauryl Peg-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Caffeine, Dimethicone/Peg-10/15 Crosspolymer, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Propylene Carbonate, Triethoxycaprylylsilane, Alumina, Triethyl Citrate, Sodium Chloride, Disteardimonium Hectorite, Laureth-7, Sodium Hyaluronate, Dipropylene Glycol, Sodium Dehydroacetate, Disodium Edta, Phenoxyethanol, [+/- Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491), Iron Oxides (Ci 77492), Iron Oxides (Ci 77499), Bismuth Oxychloride (Ci 77163), Mica]


Kód:  DEKO3479
Termékszám:  20714736408
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05